Igaz hogy a vadmadarak száma nagyon megcsappant ahol az adótornyok vannak?
Hogy ha a sugárzás felgyorsítja a rezgést, az egyértelműen hogy rossz az élő szervezetre.
Az üzeneteket köszönöm, válaszoltam.
Túl vagyunk népesedve. Attanborough is megmondta. Senkinek sem érdeke pl.időseket életben tartani, csak nyugdíjat kapnak.
Szerintetek ha Hitler csinálta amit csinált lassan 100 évvel ezelőtt, akkor erre ma már biztosan nem lenne példa? Ugye? Mert otthon a mamahotel puhaságában ti biztonságban vagytok.
Kérdező, sajnos erre nem fogsz választ kapni. Ha fizikus lennél, és kutatnád, kapnál valami választ, valószínűleg azt már nem fogod tudni továbbadni, mert egy relytélyes véletlen balesetben megdöglesz.
Aki nem hisz a sugárzások erejében, annak ajánlom: szedje ki a védőrácsot a mikróból, mikor megy, álljon eléje, amíg várja a kaját-garantálom, hogy elégnek a belei és menthetetlenül meg fog halni elég csúnya kínok között (volt már rá példa). Tehát ne próbáld ki, mert meghalsz.
A madarak száma világszerte rendkívül megcsappant, emberi, időjárási körülmények miatt sajnos.
"Aki nem hisz a sugárzások erejében, annak ajánlom: szedje ki a védőrácsot a mikróból, mikor megy, álljon eléje, amíg várja a kaját-garantálom, hogy elégnek a belei és menthetetlenül meg fog halni elég csúnya kínok között (volt már rá példa). Tehát ne próbáld ki, mert meghalsz."
Előbb magyaráztam el, hogy az adótornyok mellett is legfeljebb pár fokkal melegedik fel a test, sehol nincs a mikrohullámú sütőhöz képest.
"Túl vagyunk népesedve."
Tudsz tenni ellene.
Pl ne szaporodj!
És finom voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!