Katalin papagáj bírja az egyedüllétet?
Figyelt kérdés
Először tartanék madarat, de kettőt nem merek egyszerre bevállalni... Ezért olyan madarat keresek, ami egyedül is tartható.2010. aug. 13. 13:20
1/5 anonim válasza:
A papagájok társas állatok, egyedül nagyon rosszul érezné magát, és magányos lenne. Esetleg ha minden nap nagyon sokat tudsz vele foglalkozni. Vegyél inkább kanárit, az jól megvan egyedül is.
2/5 anonim válasza:
szerintem ha nagyon sokat foglalkozol vele elvan egyedül is,és talán késöb venni mellé egy másikat.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. aug. 23. 14:01
4/5 anonim válasza:
minden papagáj unatkozik egyedül.. fel sem fogom hogy lehet ilyen butaságokat kérdezni. te talán jól elvagy egyedül? a papagájok több százas coportokban vannak a természetben.. na ná hogy rosszul érezné magát!
szarul érzi magát a kis ketrecben és a müanyag ülőrúdtól is, nembeszélva arról, h ninc solyan ember aki egész nap a madarával tudna foglalkozni, addig meg ott lessen ki magából egy bevásárló kosár nayságú kalitkából??
5/5 anonim válasza:
Engem a tenyésztő győzködött, hogy márpedig ez nagyon jól elvan egyedül. Hát már milliószor megbántam. A szívem szakadt meg, mikor meglátta magát a tükörben, etette, énekelt neki, rendszeresen cicerélte, bújt hozzá.
Madarat soha többé egyedül!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!