Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Katalin papagáj bírja az...

Katalin papagáj bírja az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Először tartanék madarat, de kettőt nem merek egyszerre bevállalni... Ezért olyan madarat keresek, ami egyedül is tartható.
2010. aug. 13. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A papagájok társas állatok, egyedül nagyon rosszul érezné magát, és magányos lenne. Esetleg ha minden nap nagyon sokat tudsz vele foglalkozni. Vegyél inkább kanárit, az jól megvan egyedül is.
2010. aug. 13. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha nagyon sokat foglalkozol vele elvan egyedül is,és talán késöb venni mellé egy másikat.:)
2010. aug. 19. 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. aug. 23. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

minden papagáj unatkozik egyedül.. fel sem fogom hogy lehet ilyen butaságokat kérdezni. te talán jól elvagy egyedül? a papagájok több százas coportokban vannak a természetben.. na ná hogy rosszul érezné magát!

szarul érzi magát a kis ketrecben és a müanyag ülőrúdtól is, nembeszélva arról, h ninc solyan ember aki egész nap a madarával tudna foglalkozni, addig meg ott lessen ki magából egy bevásárló kosár nayságú kalitkából??

2010. aug. 29. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem a tenyésztő győzködött, hogy márpedig ez nagyon jól elvan egyedül. Hát már milliószor megbántam. A szívem szakadt meg, mikor meglátta magát a tükörben, etette, énekelt neki, rendszeresen cicerélte, bújt hozzá.

Madarat soha többé egyedül!!!!

2010. szept. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!