Milyen környezetben lehet tartani pávát?
Sziasztok. A párommal jövőre költözünk össze, és veszünk pávát. Tudom, hogy nagyon hangos (a szomszedok gondolom nem örülnének neki), igy a hazat is ugy választanánk ki, hogy semmi probléma ne lehessen. Tanyan nem laknánk, de esetleg olyan helyen lehetne tartani a pávát gond nélkül, ahol ugyan ugy vannak szomszédok, de egy 2-3 vagy 4 k négyzetméteres udvarban?
előre is köszönöm a válaszokat
jaj, nem 4m² lenne, "2-3-4k" vagyis kb. 3000m².
az tuti, hogy kertes házunk lesz, és párban vennék pávát. szabadon lennének az udvarban, csak a hangjuk miatt aggodom, nehogy a szomszedok panaszkodjanak. ezért kérdeztem, ha egy 3000m²es telken van a haz, ahol élünk, ez elegendo hely lenne 2 pávának, ugy hogy a szomszedok se panaszkodjanak a hangja miatt?
Levághatjátok az evezőtollát is, de nagyon figyelni kell, hogy mikor nő vissza neki, mert a 2 métert úgy átrepül, mint bármelyik másik madár. Úgyhogy a legjobb egy nagy voiler lenne, ami elég nagy ahhoz, hogy nem töri el benne a faroktollait.
inkább 1 kakas 2 tojót ajánlanék, de olvass utána az a biztos.
Úgyhogy nem is tudom mi a kérdés, a hely úgytűnik megvan, lakóövezetben tartható (hacsak nem tér rá ki az önk.) szomszédok lehet szólnak érte, dehát ha gyöngyit lehet, akkor nem értem miért a pávával van gondja mindenkinek. Viszont mint az állat tulajdonosa te is készüj fel rá, hogy nem csak szép, de tényleg nagyon hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!