Hol tanulhatnék solymászatot?
Budapesten élek, a jövőben szeretnék madarat is tartani. Ismerem a törvényt a vizsgákat, a gyakorlati tapasztalat (+vizsga) megszerzéséhez szeretnék mestert találni.
A solymászegyesületet már ismerem... Halottam róluk pont eleget, írtam is nekik. Szétszórt egy bagázs oda csak ha tényleg nincs más lehetőség akkor mennék...
Ez nem egy hirtelen jött fellángolás, már évek óta tervezem, imádom őket :) .
Azok akik trógerkodnak, elelnkezni jönnek, ne fáradjanak...
Most komolyan? Direkt kérte, hogy ne ilyen választ írj, ez már olyan unalmas...
És amúgy helyesen írta, hogy solymászat...
Mint ahogy leírtam pontosan tudom mik kellenek hozzá.
Egy köbővített vadász vizsga, elméleti vizsga és természetvédelmi vizsga.
Nem azért írtam ki, mert nem tudom mi kell. Hanem mert kell egy solmászmester aki megtanít, ez a Magyar Solymász egyesületnél lehetséges is, de nem szimpatikusak.
Menj el Hortobágyra a madárkórházba, nézz körül, kérdezősködj.
Ott életszagúbb a dolog.
Nagyon körülményes, nem ajánlom. Gondolom fiatal vagy és lelkes. Ez sajnos nem elég. Főleg ha még válogatós és fölényes vagy, hogy neked azok nem felelnek meg..
Volt egy fantasztikus ember, Tóth János, de ő sajnos már nincs köztünk. Amit első sorban tanultál volna tőle, az az alázat.
6,7-es köszönöm a válaszokat.
Pontosan ilyen infót reméltem, ezzel sokat segítettetek, eszembe se jutottak a madárkórházak.
Nem vagyok válogatós a legkevésbe sem. A solymászegyesületnek nézz utána, rájössz miért nem akarok oda menni, de ha nem lenne más elmennék. Írtam is már egyszer nekik, akkor éppen ment a balhé mert lopnak csalnak (és lebuktak), elhesegettek.
Kedves 9-es igazából ennyit reagálnék: XDDDD
Nem kapsz engedélyt a gyakorlati vizsga előtt.....
Mégegyszer utoljára megkérek mindenkit, hogy ha nem tud segíteni a kérdésben csak ezeket a haszontlalan dumákat tolja mint ez, az húzzon el... magadat égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!