Létezik olyan papagáj ami magányosan tartható?
olyan élőlényről nemigazán tudok. remeterák?
A papagáj nagyon igényli a társaságot. Még egy fürj is. Ha nincs, akkor tolltépkedő, idegbeteg lesz, esetleg öncsonkító, hamar elpusztul.
Papagájok között nincs olyan, ami a természetben egyedül él. Csapatokban élnek, és így érzik jól magukat, de 2 db a minimum. Semmilyen szempontból nem érdemes egyet tartani, mert az embernek ettől nem lesz könnyebb. Ugyanúgy hangoskodik, koszol, ugyanúgy nagy hely kell neki, és naponta több órát szabadon kell mozognia. Tévhit, hogy ha többen vannak, nem szelídülnek meg. Viszont ha egyedül van, akkor boldogtalan, különféle viselkedési problémái lehetnek, és a betegségekre is fogékonyabb.
De vannak magányosan tartható háziállatok is.
Na drágáim, mi volt a baj? Nem adtam esti puszit?
Mi az a nagy butaság amit írtam a 7.válaszban?
Ugyan azt írtam le, mint a 8., csak tömören, és nevén neveztem a "viselkedési problémákat".
Annyira utálom a gyakorinak ezt az új pofámbadörgölős értékelését!
"Annyira utálom a gyakorinak ezt az új pofámbadörgölős értékelését!"
Ehhez semmi köze a gyakori "új" értékeléséhez, főleg hogy abban nem történt változás, szóval régen is ilyen volt.
Egyszerűen az a baj, hogy sok a lepontozó troll és ahogy látom egyre több lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!