Szerintetek is viccesek a galambok?

Igen, nagyon szeretem őket nézegetni főleg amikor leszállnak a kerti tóhoz és ott topognak.
Viszont ha városban laknék akkor már nem biztos h. ugyanígy vigyorognék. Rengeteg betegséget terjesztenek és az etetésüket is betiltanám.

Nekem van saját nevelésű gala,bom. Hihetetlen, milyen okosan tud viselkedni. Valamivel foglalkozom és oda jön hozzám, ott áll előttem és néz az arcomba, mint egy ember. Amikor elmegyek mellette, akkor felrepül az ajtóra és kiabál, hogy menjek játszani vele.
Ez abból áll, jogy felnyúlok az ajtóra, vagy a szekrény tetejére, ahova ilyenkor felröppen és verekedni kell vele.
Ez abból áll, hogy jól megturkálom simogatom a tollait, miközben ő jól megcsípkedi és elveri a szárnyával a kezemet, az ujjaimat.
Ma is néztük a tv-t és ide jött a másik szobából, az ajtóban megállt és elkezdett kiabálni.
Szóltam hozzá, de csak mondta a magáét.
Felálltam és kimentem hozzá a szobából, hogy mit akarhat.
Erre felnézett a másik szoba ajtóra és felröppent, onnan nyújtogatta a nyakát, menjek "verekedni", játszani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!