A párom állandóan bekapja a galambom fejét,mit gondoltok erről?
Szval van 3 galambom és a páromnak az a hülye szokása hogy a legnagyobb galambomnak a fejét próbálja a szájába tenni, nyilván viccből de na...én próbáltam már vele beszélni de ő csak röhög.
Egyébként mielőtt valaki írná hogy úristen "mindenfélét elkaphat",ezek a galambok teljesen szoba galambok sosem jártak kint,teljesen egészségesek. De nyilván akkor is egy nem kicsit fura dolog...
Ti erről mit gondoltok?
Nem troll kérdésnek szánom ezt,komolyan ez a helyzet és baromira idegesít:<
Oké, kedves kérdező, így már kitisztult a kép!
Mi leszel, ha nagy leszel? Állatvédő? Vadakat terelő juhászlány?
Nyertél! egy kakasos nyalókát...ha már sikerült a madarak kategoriát megtalálnod a(z angol) humor kategoria helyett.
A kérdésben említett 5 szereplő közül
(mármint
1.) rajtad,
2.) a hölgy-barátod /aki amúgy a barátnőd...,
3.) és a galambok közül kb. a galambokat lehet/érdemes komolyan venni.
Szuper párost alkottok, viszont nem biztos, hogy 3 élő állat helyett nem-e
3 plüssgalambot kéne tartanotok! De nehogy a szátokba vegyétek! Ha pedig rosszak lesztek és mégis kirágnátok a gombszemeket, nehogy lenyeljétek!
Ki kell ám köpni, mint a cseresznyemagot, mert még betegebbek lesztek.
Bömbirongyot ne felejtsétek el lefekvéskor magatokkal vinni.
Aludjatok jól, holnap óvi, a tisztasági csomagot, a váltóruhát-cipőt vigyétek!
Óvónéni idegeit kíméljétek! Mi a jeletek? Balkáni gerle és örvös galamb?
Hátö, nem találkoztam hasonló problémával.
Én is voltam kamasz, ittam, szívtam, lógtam, pofáztam, néha verekedtem is..
Nade nálam gyengébbeket nemigazán bántottam. Főleg nem állatokat.
Nem állnék össze olyan emberekkel, akik a gyengébbet puszta szórakozásból bosszantják, bántják, stb.
Kettőtök közül valószínüleg te vagy a normálisabb.
Egykamasszal nincs mit kezdeni, tudom magamról. Ha ő be akarja kapni a galamb fejét, akkor kapja be, de ha árt neki, vagy a galamb elpusztul, akkor az állatkínzás kategória, akkor elő lehet venni, ha nagyon kicsik vagytok, akkor a szüleiteket lehet elővenni.
Nem nagyon értem a "párod", ha kicsapongtak a hormonjaim, én inkább maszturbáltam, nem galambok fejét kapdostam be..
23/24. Picit félreértettétek. Azért annyira komolyan nem nevezném állatkínzásnak azt hogy valaki megnyalja egy galamb nyakát/egy pillanatra kapja be a fejét.(Szerintem se normális de nem kell átesni a ló túloldalára sem). Egyébként imàdja őket,mindenben segít,vigyáz rájuk stb. Soha semmi rosszat nem tenne velük...csak ez az egy fura dolga van de ezt is csak a legnagyobb galambommal,sztem úgymond "visszaakarja idegesíteni" mert az a madaram sokat csipkodja a lábát/kergeti.
Meg azért azt hogy egy állatot idegesítessz meg a maszturbálást szerintem nem kéne egy kalap alá venni.(mármint azért hadd tudjam már a barátnőmről hogy nem zoofil)
Nekem is van galambom, már nagyon sok éve és imád "verekedni" velem.
Az úgy néz ki, hogy én simogatom a tollát mindenhol, ő meg jól összeharapdál közben.
Amikor látja, hogy ott megyek el a közelébe, felröppen az ajtóra és nyújtja a nyakát felém, hogy nyúljak hozzá, simogassam meg, játsszak vala "verekedőset", ahol tudja, hogy szeretetből úgyis csak finoman borzolgatom, miközben ő jól megtép és elver játékból.
Imádjuk egymást. Sokszor megpuszilgatom és van amikor megtépi a fülemet, vagy elkapja a szám szélét, de csak ha nem vigyázok eléggé, mert ő is puszit akarna adni. Egymás között is puszizkodnak a galambok.
Amikor a párjának mondok szépeket, akkor ő a vállamra és fejemre repül, irtózatosan féltékeny tud lenni! 😄
..sőt, voét amikor beszéltem valamit és ő a kezembe volt, hirtelen meglepetésszerűen belenyúlt a számba és megkoppintotta a fogamat. 😃
Nagyon sok szeretet van ezekben a galambokban.
Nyilván akkor, ha így nevetük fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!