Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A párom állandóan bekapja a...

A párom állandóan bekapja a galambom fejét,mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szval van 3 galambom és a páromnak az a hülye szokása hogy a legnagyobb galambomnak a fejét próbálja a szájába tenni, nyilván viccből de na...én próbáltam már vele beszélni de ő csak röhög.

Egyébként mielőtt valaki írná hogy úristen "mindenfélét elkaphat",ezek a galambok teljesen szoba galambok sosem jártak kint,teljesen egészségesek. De nyilván akkor is egy nem kicsit fura dolog...

Ti erről mit gondoltok?

Nem troll kérdésnek szánom ezt,komolyan ez a helyzet és baromira idegesít:<

2020. aug. 31. 18:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Oké, kedves kérdező, így már kitisztult a kép!

Mi leszel, ha nagy leszel? Állatvédő? Vadakat terelő juhászlány?

Nyertél! egy kakasos nyalókát...ha már sikerült a madarak kategoriát megtalálnod a(z angol) humor kategoria helyett.

A kérdésben említett 5 szereplő közül

(mármint

1.) rajtad,

2.) a hölgy-barátod /aki amúgy a barátnőd...,

3.) és a galambok közül kb. a galambokat lehet/érdemes komolyan venni.

Szuper párost alkottok, viszont nem biztos, hogy 3 élő állat helyett nem-e

3 plüssgalambot kéne tartanotok! De nehogy a szátokba vegyétek! Ha pedig rosszak lesztek és mégis kirágnátok a gombszemeket, nehogy lenyeljétek!

Ki kell ám köpni, mint a cseresznyemagot, mert még betegebbek lesztek.

Bömbirongyot ne felejtsétek el lefekvéskor magatokkal vinni.

Aludjatok jól, holnap óvi, a tisztasági csomagot, a váltóruhát-cipőt vigyétek!

Óvónéni idegeit kíméljétek! Mi a jeletek? Balkáni gerle és örvös galamb?

2020. aug. 31. 20:55
 22/29 A kérdező kommentje:
Kedves 21es kérlek akkor nyilatkozz ha összeszedted a gondolataid és nem hadobálsz mindent össze,köszi.
2020. aug. 31. 21:27
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

Hátö, nem találkoztam hasonló problémával.

Én is voltam kamasz, ittam, szívtam, lógtam, pofáztam, néha verekedtem is..

Nade nálam gyengébbeket nemigazán bántottam. Főleg nem állatokat.

Nem állnék össze olyan emberekkel, akik a gyengébbet puszta szórakozásból bosszantják, bántják, stb.

Kettőtök közül valószínüleg te vagy a normálisabb.

Egykamasszal nincs mit kezdeni, tudom magamról. Ha ő be akarja kapni a galamb fejét, akkor kapja be, de ha árt neki, vagy a galamb elpusztul, akkor az állatkínzás kategória, akkor elő lehet venni, ha nagyon kicsik vagytok, akkor a szüleiteket lehet elővenni.

Nem nagyon értem a "párod", ha kicsapongtak a hormonjaim, én inkább maszturbáltam, nem galambok fejét kapdostam be..

2020. aug. 31. 21:50
 24/29 anonim ***** válasza:
22%
Szadista hajlamra utal. Szerintem menekülj, mert te leszel a következő, akinek majd átvitt értelemben "bekapja a fejét".
2020. aug. 31. 21:57
 25/29 A kérdező kommentje:

23/24. Picit félreértettétek. Azért annyira komolyan nem nevezném állatkínzásnak azt hogy valaki megnyalja egy galamb nyakát/egy pillanatra kapja be a fejét.(Szerintem se normális de nem kell átesni a ló túloldalára sem). Egyébként imàdja őket,mindenben segít,vigyáz rájuk stb. Soha semmi rosszat nem tenne velük...csak ez az egy fura dolga van de ezt is csak a legnagyobb galambommal,sztem úgymond "visszaakarja idegesíteni" mert az a madaram sokat csipkodja a lábát/kergeti.

Meg azért azt hogy egy állatot idegesítessz meg a maszturbálást szerintem nem kéne egy kalap alá venni.(mármint azért hadd tudjam már a barátnőmről hogy nem zoofil)

2020. aug. 31. 22:48
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van galambom, már nagyon sok éve és imád "verekedni" velem.

Az úgy néz ki, hogy én simogatom a tollát mindenhol, ő meg jól összeharapdál közben.

Amikor látja, hogy ott megyek el a közelébe, felröppen az ajtóra és nyújtja a nyakát felém, hogy nyúljak hozzá, simogassam meg, játsszak vala "verekedőset", ahol tudja, hogy szeretetből úgyis csak finoman borzolgatom, miközben ő jól megtép és elver játékból.

[link]

2020. szept. 1. 16:33
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Imádjuk egymást. Sokszor megpuszilgatom és van amikor megtépi a fülemet, vagy elkapja a szám szélét, de csak ha nem vigyázok eléggé, mert ő is puszit akarna adni. Egymás között is puszizkodnak a galambok.

Amikor a párjának mondok szépeket, akkor ő a vállamra és fejemre repül, irtózatosan féltékeny tud lenni! 😄

2020. szept. 1. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

..sőt, voét amikor beszéltem valamit és ő a kezembe volt, hirtelen meglepetésszerűen belenyúlt a számba és megkoppintotta a fogamat. 😃

Nagyon sok szeretet van ezekben a galambokban.

Nyilván akkor, ha így nevetük fel őket.

2020. szept. 1. 16:46
 29/29 A kérdező kommentje:

Oh utolsó szerintem téged "ismerlek" régebben válaszoltál egy galambneveléses kérdésemre és akkor sokat segítettél. Egyébként itt vannak az én gyerekeim:

Dave:

[link]

Evelin:

[link]

Dezső(ő 1 hete van nálam ezért nincs valami jó formában,ma hoztam haza a dokitól):

[link]

2020. szept. 1. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!