A párom állandóan bekapja a galambom fejét,mit gondoltok erről?
Szval van 3 galambom és a páromnak az a hülye szokása hogy a legnagyobb galambomnak a fejét próbálja a szájába tenni, nyilván viccből de na...én próbáltam már vele beszélni de ő csak röhög.
Egyébként mielőtt valaki írná hogy úristen "mindenfélét elkaphat",ezek a galambok teljesen szoba galambok sosem jártak kint,teljesen egészségesek. De nyilván akkor is egy nem kicsit fura dolog...
Ti erről mit gondoltok?
Nem troll kérdésnek szánom ezt,komolyan ez a helyzet és baromira idegesít:<
Mutasd meg neki az itt kapott válaszokat!
Vegyél neki óriáspapagájt, az majd nem hagyja magát!
Olyan "nyelvest" kap tőle, hogy egy hétig megfújja a hideg levest is!
Jó, értem én, hogy nincsen még papírja arról, hogy felnőtt.
De hogy már "párja" van, vagyis te, és viselkedni sem képes érettebben, csak mintha most köpte volna ki a cumit és még mindent a szájába kell vennie?
Párod? És nem képes hozzád méltón viselkedni? Vagy az óviban "párod, úgy értsem? Mások előtt is leéget? Mindegy, te tudod, meddig engedsz neki.
Ha valóban zavar, amit tesz, akkor próbálj kicsit határozottabban fellépni, mert a fejedre nő, egyéb ilyen szokásokat vesz majd fel. Csak, hogy téged kiidegeljen.
Ha - mint írod - "komolyan ez a helyzet és baromira idegesít", akkor értesd meg vele, amit egy baromfiudvarban élő kölyökkutya is pár nap alatt képes megtanulni: a gazdi saját jószága nem préda!
Azt nem hajkurászni, és megenni kell, hanem őrizni!
Ha hagyod az efféle allürjeit... akkor viszont ne legyen gond, ha Ozzy-nak képzeli magát.
Ne kenj a galamb fejére ecetet és csípős cuccokat (meg semmit), mert csípni fogja, fáj neki, szennyeződés, még az is lehet, hogy a többiek kiközösítenék a szaga miatt.
Meg minek tennéd?
A 6. választ írtam, és a "fatalkorúságotok" mit sem változtat a leírtakon.
Egy óvodás gyerekkel is meg lehet értetni, hogy ne bántsa az állatokat, mert az fáj neki, ne "bosszantsa", mert nem tudhatja, hogy reagál majd.
Ha a galamb egyszer megunja a barátod "tréfáját", és belecsíp a szájába, mit csinál majd? Felfúvódik az egója, bedühödik, és kitöri a galamb nyakát?
Ne kend be semmivel szerencsétlen állatot, nehogy már ő szenvedjen a barátod idiotizmusáért... Ahhoz elég idősnek kell lennie, hogy megértse a kérésed.
Ejnye, bejnye #15-ös! Rossz az, aki ... jóra gondol? Vagy hogy is van ez?
XD
Mindig kérem hogy hagyja abba,de egyébként teljesen normális/érett gondolkodású ember csak van pár hülyesége. Egyébként hölgy az illető szval köszönöm a sok "kapd be a f*szt" hozzászólást.
Egyébként nehogy azt higgyétek hogy a galamb hagyja magát,többször is szájon csípte már/pofozta meg xD
16: Viccnek szántam...de köszönöm az aggodalmaskodást. Egyébként kiközösítenék a szaga miatt? Hát azt durván kétlem mert a galamboknak alig van szaglásuk...
A galamboknak kitűnő a szaglásuk, nagyrészt azalapján tájékozódnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!