Milyen madár lehetett ez?
Figyelt kérdés
Ma voltam kutyát sétáltatni és láttam egy picike madarat, kB 3-4 méterre volt tőlem és olyan volt mintha incselkedett volna a kutyával. Lerepült előtte az ő szintjére (kb 1 méter) és ott megállt (egy helyben repült) , amikor odaért a kutya akkor megint előrerepült pár métert és megállt (egy helyben repült). Nem láttam még ilyen madarat soha azt sme tudtam, hogy tudnak egyhelyben repülni.2020. jún. 6. 17:09
11/14 anonim válasza:
Bár így nem tudom megmondani, milyen madár volt, de a viselkedése pl. arra is utalhatott, hogy fészke van a közelben, és így próbálta elcsalogatni a kutyát a fészke közeléből, hogy magára irányítja a figyelmét.
12/14 anonim válasza:
A barkóscinege kék színű és van egy indián harci festésre hasonlító fekete vonal a szemén függölegesen.
13/14 anonim válasza:
Érdekes, de ez az "elcsalogatás" is jellemző a rozsdafarkúra. Kinézetre szerintem is jégmadár.
14/14 anonim válasza:
Vagy szalakóta english nyelven roller.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!