Milyen madárnak van éjszaka "vijjogó" hangja?
Napok óta hallom elég közelről éjszaka. Most is kb 5 másodpercenként. Melyik madárnak van ilyen hangja?
Remélem nincsen baja.
Lehetséges! Rákeresek neten a hangjára. Köszi!
Érdekes csak az utóbbi időben hallom. Ma is órák óta ez van. A tv sem nyomja el a hangját. A szembe szomszédban vannak nagy fák, talán ott lehet.
Igazatok volt!!
Rákerestem a neten. Az egyik cikk végén van egy videó. Ugyanez a hang van itt is! Kis bagolynak írják!
Köszi nektek! Mindig tanul az ember. :) Rendesek vagytok!
De cuki vagy:-).
Erdei fulesbagoly fiokainak a hangja. Tehat nem kis bagoly a neve, hanem a kis baglyok adnak ki ilyen hivo (elelemkeregeto) hangot a szuleiknek. Altalaban majusban-juniusban hallhatod es tenyleg kb. par percenkent. Ilyenkor mar kirepulnek, de meg etetik oket a szulok es egy kupacban vannak a kozeli fakon. Nalunk az egyik nagy lakotelepen a parkolo fain nyomtak ezt napokig. Mi kimentunk es meglestuk oket es tenyleg baglyok voltak. Az erdei fulese.
Nem a nevére írtam, hogy kis bagoly, hanem arra írtam, hogy "kis" hogy fióka. Bocsi ha félreéethető volt.
Köszi mindenkinek!! Igen, #6: nagyon hangosak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!