Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan szoktassam le a papagáj...

Hogyan szoktassam le a papagájomat a bébiételeől?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt olyan ember aki már nevelt fel papagájt? Ti hogyan szoktattátok le a bébiételről, hogy magokat egyen?

2020. ápr. 26. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen folyamatosan csökkentened kell az etetések számát és végül elhagyni.
2020. ápr. 26. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Kimaradt, hogy magkeverék meg mindig legyen előtte. De ha a leválasztás neked nem alap, akkor miért szaporítassz? Gondolom nem tenyésztő vagy, mert ha az lennél, nem tennél fel ilyen kérdést.
2020. ápr. 26. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok tenyésztő! Ajándékba kaptam egy fiatal papagájt és őt nevelem! Viszont nem tudom leszoktatni róla hiába van előtte mag keverék csak a hangja nagy hogy éhes és addig nem nyugszik amég nem evett. (Napi 3x jelenleg)
2020. ápr. 26. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ok. Akkor készülj fel arra is, hogy mivel kézzel nevelt, az emberek társaságában fogja csak jól érezni magát, betegesen ember szerető lesz (illetbe csak téged fog szerwtni, a szeretteiddel szemben agresszív lehet), téged tekint majd párjának és folyamatosan utánad fog visítani, veled fog párzani. Ha nem vagy vele 0-24-ben, akkor tolltépős lesz, depressziós, öncsonkításra képes. Ez a kézzel nevelés árnyoldala. Tedd fel Fb csoportokba és keress neki egy olyan tenyésztőt, aki tudja is, hogy mit kell csinálni. Nem játék, értem, hogy ajándék volt, de leírtam mire számíts. Minél tovább húzod a tápozást, annál nehezebb dolgod lesz.

Amúgy jelen esetben te vagy a papagáj szülő, te irányítassz. Hisztizhet, de ha folyton engedsz neki, akkor nem fog magától nekiállni enni.

2020. ápr. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!