Borzasztó vad nimfa papagáj, sajnos ha mar közelebb megyünk hozza, is megőrül, etetés etetővel, isnehéz, annyira repked, félek összetöri magát. Mennyi idő mire emberhez szokik?
Szerintem nem ennyire vészes a helyzet. Nyilván 1 hét alatt az új helyet sem szokta meg, ki lett szakítva a megszokott helyéről és ráadásul egyedül van. Veszélyben érzi magát és elveszettnek.
Nagyon sok türelemmel, sok sok beszéddel és finom falatokkal kezdj neki az ismerkedésnek. Próbálkozz a fürtös kölessel. Sajnos van igazság abban amit az első mondott, nagyon kéne vigyázni azzal nehogy össze vissza törje magát, és hogy ne stresszeljen.
(2-es vagyok)
Nekem 3 nap alatt kézhez szokott.
Beszélgess vele pár napig utánna ne adj neki kaját egy napig és nagyon éhes lesz akkor nyújtsd be a kezed amin magvak vannak és ha minden igaz akkor rászáll.
Amúgy ha meg egy hétig nem veszed kézbe elvadul megint... enyém is ezt csinalja azt mar meg se lehet fogni
"utánna ne adj neki kaját egy napig"
Ugye ez csak vicc?? Maximum (!) 1-2 órát szabad "éheztetni"! Ezen felül állatkínzásnak minősül!
Nehogy éheztesd a madarat!!!! Hülyeséget mondott egy a hülye.
A papagáj emésztése 2 órás, tehát 2 óránként ENNIE KELL!
Az evésnek semmi köze a szelídséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!