Magányos a papagájom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meghalt az egyik papagájom (2 volt) szerzünk neki új párt, de csak jövő héten tudjuk elhozni. Szegény megmaradt papagájunk nagyon magányos, gyászolja a másikat. Nem tudom kibírja-e jövő hétig.Szerintetek mit tegyek?2019. dec. 15. 12:04
1/19 anonim válasza:
Persze hogy kibírja, addig is foglalkozz vele sokat.
2/19 anonim válasza:
Nagyon sokat kell vele foglalkozni, és figyelni rá. Sajnos ők is gyászolnak, figyelj rá hogy eszik és iszik-e rendesen!?
3/19 anonim válasza:
sokat foglalkozni vele, mellette lenni, beszélni hozzá, vakargatni a nyakát, ínyencségekkel kínálni. nekem egy fürjem élte túl a társa elvesztését, de nehezen.
4/19 anonim válasza:
Szegényke :( Neked is türelemre lesz szükséged hozzá de ne hagyd magára, próbáld meg rávenni, hogy valamennyire aktiv legyen. Tényleg az a legnagyobb veszély, ha bánatában nem eszik.
Ha kézhez szokott, akkor engedd ki és töltsetek együtt több időt.
5/19 anonim válasza:
A vele való foglalkozáson kívül sajnos nem sokat tudsz tenni. Milyen fajta? Mi történt a párjával?
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos a nap nagy részében iskolában vagyok, nem tudok vele ott lenni:( De minden tőlem telhetőt megpróbálok megtenni.
Utolsó válaszoló: Törpepapagáj, a társa pedig nem tudjuk hogy halt meg, igaz már betegeskedett,pedig csak másfél éves volt.
2019. dec. 15. 14:47
7/19 anonim válasza:
Ajjajj...pont ezért kérdeztem. Reméltem, hogy nem törpe. Sajnos a törpék egy életre választanak párt maguknak és ha az egyik meghal, a másik is rövidesen megy utána. Sajnálom, nem bizos, hogy túléli. :(
9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nem mondtam hogy ez a világ tragédiája, de ha te is elveszetted már a kedvenced, akkor megtudod milyen érzés. Egyébként ez az oldal azért van,hogy segítséget kérjünk a másiktól.
2019. dec. 15. 16:51
10/19 A kérdező kommentje:
De ha mégis túléli, esetleg van rá esély, hogy megszereti az új társát akit hozunk neki?
2019. dec. 15. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!