Van egy hullamos papagajom es alandoan a tukor elot gubaszt, neha csicereg maganak neha csak nezi magat benne, ez mit jelent? Maganyos kene neki egy par?
Azért ül mellette mert a párjának hiszi(mentális problémákat okoz). Többek között ezért nem szabad tükröt adni nekik(csengőt,műpapagájt sem szabad). Tehát minél előbb vedd el tőle az ilyen játékokat és helyettük fajátékokat adj neki.
Ha foglalkozol vele naponta kb. 5 órát akkor nem magányos de biztos örülne egy párnak,madártársnak.
Rag el a tükröt.Az ő tükre??Ha igen vedd ki ez a legfontosabb mert nem nézheti magát túl sokat de akkor gondoskodj róla RENGETEGET!!!!!!Párt ne agy neki mert egyből rátámad a újoncra mert az a Ő területe és minden áron védelmezni fogja azt!szóval ez a én tanácsom mert én már eszt átéltem egyszer,ne keljen neked is átélned ezt a borzalmat!!!
kalitkábol
Juhász Tamás: inkább ne írj olyant, amiről halvány lila gőzöd sincs. Nem ez az első válaszod, amitől égnek állt a hajam.. Még a végén valaki komolyan veszi.
A tükröt mindenképp szedd ki, tönkreteszi őt lelkileg. Ha nála fiatalabb párt veszel neki, nagyon kicsi az esélye, hogy nem fognak jól kijönni, ha nem is lesznek életreszóló szerelmesek, de legyilkolni nem fogják egymást, mert az új pici tanul és alkalmazkodik a régi, idősebb madárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!