Mégis minek nevezzem a cicák okozta "károkat", plusz munkákat, ha nem méreg bosszúság?
4 9hetes picur mellett nem unatkozom. És pont azért mert kis csacskák pillanatok alatt képesek szétszedni a házat. És tudnak olyan plusz munkát adni, hogy a füled ketté áll, vagy kellemetlen kimemetele van a játékuknak(pl ellopták a wc papírt, az alomba szállították a kiteregetett zoknit, lenyúlták a szivacsot etc)
4ből kettő itt szuszog épp mellettem, és imádni valóak, kb egy percig haragszik rájuk az ember. Még akkor is, amikor épp alkotnak.
"Ellopkodjak a cigimet rendszeresen.
Megissza a kávém felét.
Kihordja a követ a tóból."
Ezeken hangosan nevettem. Nekem is az egyik felnőtt macskám ki tudja nyitni az ajtókat, de most már olyat is csinál, hogy a másik cicának nyitja ki.
Én is azzal nyugtatom magam, hogy baba még a kisgyerek is rossz, van jobb, rosszabb.
Igen igen, Nagyon ügyesek ezek az állatok
Itt is a két kutya ott várja a macskát,ha be akarnak jönni.
Viszont a többi macska is próbálja utánozni az ajtonyitot, de a másik oldalon ugrálnak, nem ott ahol a kilincs van.:)
Persze amikor észre veszem, hogy elfoglalták a kutya foteljet, egyből megyek.
Reklamál a kutyus is egyből.
Van ágy , kanapé minden amit akarsz.
De az a fotel, az különleges.
Az kell mindegyiknek.
Igen, a cicák nagyon elevenek tudnak lenni, és szinte őket nem is lehet megnevelni, ellenben a kutyával, aki meg akar nekünk felelni és alkalmazkodik.
A cica meg azt akarja, mi alkalmazkodjunk őhozzá.
Na igen, az akvárium😊
Mozog és vicces, de vizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!