Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Zooplusszon miért nem lehet...

Zooplusszon miért nem lehet 6900 Ft alatt rendelni?

Figyelt kérdés
Még nem rendeltem tőlük soha. Most nézegetem a kínálatot. Szeretnék próbaképpen jobb minőségű száraztápot a macskámnak. Na de csak kis adagot, hogy egyáltalán megeszi-e. Iszonyatosan finnyás kandúr, ha nem kell neki, akkor mit csináljak a kidobott pénzemmel? Annyira azért nem vagyok eleresztve anyagilag, hogy 6000-10000-ket csak úgy hagyjak pocsékba menni.
2019. júl. 12. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendeld meg máshonnan, amiket kipróbálnál, aztán ami beválik, azt már rendelheted itt nagyobb tételben, ha úgy jössz ki olcsóbban. Vagy azt is lehet, hogy ha van ismerősöd, akinek szintén kell innen valami, akkor rendeltek közösen, és egymás közt lebizniszelitek az anyagi részt, miután megérkezett a csomag.
2019. júl. 12. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Csak szárazzal eteted a cicát? Rendelj nedves konzervet is, hamar összejön azért az a 6000 Ft. Vagy álljatok össze többen, 10 ezernél már ingyenes a kiszállítás is.
2019. júl. 12. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Vagy nézz szét, hogy kell-e még valami (az enyém legutóbb Kong Cat Cork Ballt kapott, imádja) vagy társulj valakivel.

Én ugyan nagy tételben szoktam rendelni, de simán fel van ajánlva ismerősöknek, hogy ha kell nekik valami apróság (játék, próbacsomag, tálka) bedobom a rendelésem mellé.

2019. júl. 12. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!