Internetről rendelni macskavárat?
Wishen, Ebayen nézegettem macskafákat, sajnos az itthoni árakat nem tudom megfizetni. Az átlagos ár ott is 14-16ezer (legalább nem 30+), a nagyobb macskatornyoknál, olyan 140-170 cm között nézegettem őket.
Ebayen belefutottam olyanba is, ami nagyon olcsó, 10ezer alatt, nem is egybe, viszont az eladó új, frissen regisztrált, ezért vélemények sincsenek róla.
Nekem kicsit gyanús, hogy ennyire olcsó. Ti mit gondoltok? Megéri kockáztatni, vagy ismeretlen eladótól semmiképp?
(Ebayjel eddig jó tapasztalatom volt, gond esetén mindig visszakaptam a pénzt, de ilyen drága dolgot azért még nem vettem...)
A netes rendelés sokszor zsákbamacska, és ha túl olcsó, akkor szinte biztos lehúzás.
Nézz meg egy pár példát itt:
Jó, az adott példában nem nézte meg az illető, hogy babaházba való, amit rendelt... ezeken én nyilván túl vagyok, szóval *látszólag* minden okés.
A kérdés még mindig adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!