Az illatos úton mik a feltételek egy kutya örökbefogadásához? Pl saját lakás szükséges, mennyi munkaviszony?
Figyelt kérdés
18 múltam, anyukámmal élek(ő beleegyezett, hogy saját felelősségre hozzak). 3 hónapja dolgozom. Van már egy kutyám és egy cicám. Anyagilag belefér, helye, időm lenne rá is.2019. júl. 11. 10:56
11/15 A kérdező kommentje:
csak kérdem:DD
2019. júl. 11. 16:14
12/15 anonim válasza:
Egy jól öltözött hajléktalannak is kiadnák.
13/15 anonim válasza:
Csak alap adatokat kérnek, hogy a chippet a nevedre tudják írni.
14/15 anonim válasza:
Annyit hadd reagáljak, hogy kisállatos, azaz kutyás /macskás albérletet találni naggggyon nehéz. Én vidéki megyeszékhelyen, hát apám, sírni tudnék ettől a helyzettől. Bútorozott, felújítottba nem engednek állatot. És még ahhoz is van képe egynéhány lakástulajdonosnak, hogy megmagyarázza nekem, hogy (szerinte) a macska az udvaron kujtorog meg jön-megy. Mindet sajnos nem küldhetem el oda, ahova szeretném, de egyet már sikerült.
15/15 anonim válasza:
Én 5 éve fogadtam onnan örökbe kutyát, semmi nem érdekelte őket. Egy elég unalmas kinézetű (tehát nem kimondottan szép)keveréket választottam.
Sőt, annyira belesz.rtak az egészbe, hogy még azt se említették meg, hogy krónikus hasmenésben szenved a kutya és tüdőgyulladása is van.
Klassz, ugye?
(Mondjuk én másnap rögtön orvoshoz vittem, csak mivel az is egy ba.l.f.sz volt, elég sok orvost kellett végigjárnunk, mire sikerült kikúrálni.)
Ezt csak azért írom, hogy ne érjen meglepetés, hogy mennyire veszik komolyan a tájékoztatást.
Egyébként szuper kutyák vannak ott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!