Elaltattam a macskáját?
Tegnap találtam az árokban egy elütött macskát. A hátsó lábai, farka érzéketlenek voltak. Hazavittem, adtam neki fájdalomcsillapítót ma reggel első utam a dokihoz vezetett. Kiderült, hogy ketté tört a gerince, sem járni, sem üríteni nem tudott. Az orvos megnyomkodta a hasát és dőlt belőle a vér és a pisi. Az eutanáziát javasolta, én pedig kis hezitálás után igent mondtam rá. :(
Nemrég pedig meglett a gazdája, láttam Facebook-ján rengeteg képet a macskáról, látszik, hogy nagyon szerette. Ha tudom, hogy meglesz a gazdi, nem altatom el, de így meg olyan rosszul érzem magam. Nemsoká elmegyek hozzá, személyesen beszélni, de azt sem tudom mit mondjak. Olyan rossz, hogy helyette döntöttem a sorsáról. :(
Olyan szívesen megmondanám neki, hogy nem ér ennyit a csavargás, vigyázni kellett volna rá.
Na, most tértem magamhoz kb!
Voltam a gazdinál, apuka, 2 lánya kijött beszélni velem. Csak az apukával dumáltam, a 2 lány hátrébb sírtak. Elmeséltem, hogy tegnap találtam az árokban elütve, kezdtem részletezni, de félbeszakított, mondván, hogy tudja, már napok óta olyan volt!!!
Nem tudja mi lett vele, valami nagy ütés érhette, de autó biztos nem ütötte el, mert állítólag soha nem ment ki az útra (aha, persze!). És látta, hogy azért próbál lábra állni de nem tudta mit kezdjen vele, várta, hogy hátha jobban lesz!!! És tegnap, mielőtt megtaláltam, kiengedte az utcára, mert állítólag mehetnéke volt csavarogni!!
Fuuu, azt hittem pofán vágom! Nagyon mérges lettem! A faszit nem, de remélem a lányokat kicsit sokkolta a dolog, és belőlük még lehet normális gazdi. Az egyik lány Facebook-ján láttam egyébként a macskáról képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!