Elaltattam a macskáját?
Tegnap találtam az árokban egy elütött macskát. A hátsó lábai, farka érzéketlenek voltak. Hazavittem, adtam neki fájdalomcsillapítót ma reggel első utam a dokihoz vezetett. Kiderült, hogy ketté tört a gerince, sem járni, sem üríteni nem tudott. Az orvos megnyomkodta a hasát és dőlt belőle a vér és a pisi. Az eutanáziát javasolta, én pedig kis hezitálás után igent mondtam rá. :(
Nemrég pedig meglett a gazdája, láttam Facebook-ján rengeteg képet a macskáról, látszik, hogy nagyon szerette. Ha tudom, hogy meglesz a gazdi, nem altatom el, de így meg olyan rosszul érzem magam. Nemsoká elmegyek hozzá, személyesen beszélni, de azt sem tudom mit mondjak. Olyan rossz, hogy helyette döntöttem a sorsáról. :(
Olyan szívesen megmondanám neki, hogy nem ér ennyit a csavargás, vigyázni kellett volna rá.
A gazdi hálás lehet neked, hogy bevállaltad helyette ezt a nehéz feladatot. Mondd el neki, hogy mi történt, ha még nem tudja, vagy még mindig keresi a cicát.
Ha költségeid merültek fel a történtekkel kapcsolatban, beszéld meg vele ezt is nyugodtan!
Nemrég a saját macskámat altattam el. Gyógyíthatatlan beteg volt és a végén már csak szenvedett. Nagyon nehéz ez, de sajnos muszáj meghozni a döntést.
Elaludni még mindig jobb, mint folyamatosan fájdalmakat atelni és abba belehalni.
Bármennyire is fájna, én hálás lennék, hogy egy idegen vette a fáradságot és elvitte dokihoz. Jól döntöttél szerintem, gerinctöréssel nem hiszem, hogy volt más út.
Egyébként igazad van, hogy jobb lett volna bent tartja. Szörnyű fájdalmai lehettek
Szerintem menj el hozzá, meséld el neki, hogy elütve találtad (csak hogy ne keresse és várja) ilyen és ilyen állapotban, elvitted orvoshoz, de az orvosnál a váróban elpusztult.
Az altatás részt hagyd ki, mert gyakorlatilag mindegy, a macska úgyis elpusztult volna még aznap, csak iszonyú kínok között és hátha a gazda is olyan elmebeteg mint itt az egyik előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!