Macska aknéra milyen kenőcs vált be nektek? Állatpatikába ha bemegyek csak úgy, akkor adnak rá valamit?
Figyelt kérdés
olvastam korábbi kérdéseket de 6évesek voltak mind.. valami aktuális tapasztalat jó lenne :)2019. júl. 4. 18:11
2/5 anonim válasza:
Mennyire csúnya? Gyulladt, vagy csak a fekete genyók vannak? Clorexyderm samponnal, vagy sima klór-hexidinnel át lehet neki mosogatni.
3/5 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül akarok állatorvoshoz rohangálni vele rögtön mert jelenleg csak elvenném egy 'betegebb' állat elől a dokink idejét.... Nem viszket neki, nem fáj nem is gennyes vagy gyulladt egyszerűen csak ott vannak neki, ha nem lenne fehér az álla, észre sem vettem volna.. de olvastam elég ijesztő dolgokat mikre képes ez az akné, ezért szeretnék kezdeni vele valamit, ha tudok én magam, és ezért is született a kérdés is.. :) köszönöm utolsó, utána nézek :)
2019. júl. 5. 06:08
4/5 anonim válasza:
Ja és ami még fontos: műanyag és fém tálakat NE használj, csak porcelánt!
5/5 A kérdező kommentje:
csak száraz táphoz van neki fém, de akkor az is cserés lesz, köszi a tanácsot :)
2019. júl. 8. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!