Neogranormon kenőcs jó macskára?
Sziasztok!
Két macskám úgy egy hete összeverekedett valamin, mindkettőnek elég mély karmolás van az arcán (nem értem mi történhetett, ilyet még sose csináltak).
A sebek szépek, tiszták, fertőtlenítettem őket... de mivel folyamatosan vakarják, nehezen gyógyulnak.
Szerintetek próbálkozhatok a fent említett hámosítóval?
Esetleg tudtok mást javasolni?
Jah, nyugodtan.
Az enyémet egyszer megrángatta a kutya. Nem durván, csak játszásiból. :D Viszont tiszta seb lett, apró karcolások, meg szőrtelenség. Akkor az egész macska egy merő kenőcs volt. A kutyának meg az orrára koppintottam, azóta nem bántja.
Én használtam, igaz csak kicsi felületen, mert az orr arepedsz szét és szegénynek nem tudtam már mivel gyorsítani a gyógyulást, mindig újra berepedt neki.
Ki volt kenve, mint egy bohóc az egész orra. Időnként lenyalta, újrakentem. Szerintem segített neki begyógyulni és baja sem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!