Kinti macskák ellen megoldás?
Sziasztok!
A szomszéd öreglánynak azt hiszem 6 macskája van, természetesen a kandúrok ivarosak.
Rendszeresen átjárnak a kertembe sz@.rni, marha idegesítő, hogy vagy a veteményesben találok egyet vagy a pázsit közepén.
Van kutyám, de ő tudja, hogy a veteményesbe nem mehet, maximum kintről ugat és ijesztgeti ha látja. De este ugye nem mindig látja mert alszik, így reggelre ott szokott lenni a meglepi vagy a pázsit közepén (nem, nem kaparja el) vagy máshol.
Az én kerítésemen nem tudnak átjönni, de a hátsó és a mellettem lévő másik szomszédtól igen.
A madáretetőt is próbálták fosztogatni, aztán átraktam a kutyához, azóta nem mernek a közelébe menni.
Már szóltam neki, hogy valamit kezdjünk a helyzettel, mert baromi bosszantó mindig sz@.rba lépni vagy nyúlni, ráadásul gondolom féreghajtva sincsenek.
Elintézte azzal mosolyogva és vállvonogatva, hogy ilyenek a macskák...nem, nem ilyenek, nekem is van 2 bent a házban.
Kérdeztem, hogy mi lesz akkor ha a kutyám elkapja az egyiket a nagy szabadságvágy alatt vagy esetleg más kutyája vagy mérgezett egeret eszik.
Ő nem tudja bezárni őket. Akkor? Gyűjtsem össze a sz@.rt a kertemben és csengessek át, nyomjam a kezébe?
Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy oldottátok meg?
Macskariasztó? Az a kutyát nem zavarja?
"Gyűjtsem össze a sz@.rt a kertemben és csengessek át, nyomjam a kezébe?"
Szerintem ez egy jó megoldás. Ezt ikszelem.
Utolsó. Igen, hazugság. Én sz@.rok a kert közepére az éj leple alatt, csak a szomszéd macskáira kenem, hogy feszültséget generáljak. 💩👏👏
A többieknek köszönöm a választ, kirpóbálom az vizes módszert, ami mozgásra bekapcsol, hátha...
Az a baj, hogy nem akarom beengedni a kutyát a veteményesbe, mert egyrészt nem akarom összezavarni, hogy amit eddig nem lehetett azt most igen, másrészt meg félek, hogy kergetés közben letarolna mindent. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!