Ilyenkor mi üt a macskámba?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja kezdte el ezt a hülye szokását, hogy hajnali 4 és fél 5 közt elkezd jó magas, panaszos hangon nyávogni, amivel engem rendszeresen felébreszt... Általában a fürdőszobában ül ilyenkor. Éjjelre ki van zárva a szobából, a konyhában és a fürdőben mászkálhat. Ma hajnalban mikor megint a legjobb álmomból ébresztett fel, rázártam a fürdőajtót, egyből csend lett (vagy csak nem hallottam). Volt olyanra is példa, hogy ha már felébresztett, kimentem pisilni, majd visszafeküdtem és csend lett. Mintha csak az lenne a célja, hogy engem kiverjen az ágyból, ha csak 2 percre is...2019. júl. 3. 08:34
1/7 anonim válasza:
A macskák mindig pontos jelzésekkel tudatják a gazdának hogy igénylik e a figyelmet vagy sem az adott pillanatban. Lehet tényleg csak tudatni akarja hogy kipihente magát és unatkozik. Anno a cicám velem aludt az ágyon, este már aludt mikor én még ébren voltam. Majd lefeküdtem én is, hajnal 4 óra körül cibálta rólam a paplant. Nem volt mit tenni, felkelni és vinni az udvarra. Egyébként kijárós a cicád vagy csak benti cica?
2/7 anonim válasza:
Az enyém velem alszik és ha napközben jól kifárasztom,sokat játszok vele akkor egész éjjel végig alszik.De ha nyávog nem lehet hogy éhes,szomjas,ki kell mennie? Nekem csak ilyenkor nyávog
3/7 A kérdező kommentje:
Benti cica, alomhoz hozzáfér, kaja este van, vize van. Lehet tényleg csak tudatni szeretné hogy felébredt :D
2019. júl. 3. 10:25
4/7 Halmai Annamária válasza:
Éjszakai életmódot folytató állatok lévén a macskák (elsősorban a fiatalabb példányok) gyakran hiperaktívvá és játékossá válnak az esti vagy a hajnali órákban. Az ilyen időszakokat „esti/éjszakai őrületnek” vagy „fél órás őrjöngésnek” is nevezik.
Ezért nem tartok macskát lakásban. A macska egy éjszakai ragadozó, nem 4 fal közé való.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiperaktív vagy játékos, egyszerűen ordít ameddig fel, nem ébreszt.
2019. júl. 3. 10:59
6/7 anonim válasza:
az egyik barátnőm cicája ugyanezt csinálta napokig és a csajnak már nagyon elege lett.Azt találtam ki hogy próbálja meg hogy engedi hohy a cica vele aludjon,vagy ha nem is konkrétan vele akkor legalább a szobájában.Na azóta nem nyafog éjjel. szerintem egy próbát megér
7/7 A kérdező kommentje:
Aludt velünk, de párom nem bírta (mindig az ő oldalán aludt és imádta a karmait hajnali kettőkor beleállítani a lábfejébe) ezért raktuk ki.
2019. júl. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!