Választ! kérdése:
Mit lehetne tenni, ha a cicám nem eszik?
Figyelt kérdés
Már a legmárkásabb macskakajákat adom neki, virslit is, mindent megpróbáltam, de egész nap csak pár falatot eszik. 2 éves cica, már eléggé sovány és aggódom. Pár napja nem eszik. Talán a meleg miatt? Vizet iszik egy kicsit szerencsére.2019. jún. 29. 17:44
11/30 anonim válasza:
7-es, jár a keksz. Ha csendben maradtál volna,bölcs maradtál volna. Vagy legalábbis nem könyveltek volna el ostobának...
Az előtted lévő voltam.
12/30 anonim válasza:
Ostoba az aki ilyet állít!
A kamilla átmossa a gyomrát,ha nem tudnád.
Elég tanulatlan vagy hogy nem olvasol semminek utána..
13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, valószínű orvos lesz, de csak hétfőn rendel, úgyhogy szívesen várom a tanácsokat addig is a hétvégére. A kamilla teát erősnek érzem egy kicsit:D
2019. jún. 29. 19:44
14/30 anonim válasza:
Én is adtam az enyémnek egy kicsit,nem lett tőle semmi baja. :)
15/30 anonim válasza:
Ja. Átmossa. Főleg ha lenyomod valahogy a torkán. A citusos dolgok illatától meg egyenesen irtózik a legtöbb macska, de én vagyok a tanulatlan meg aki semminek sem olvas utána :D
16/30 anonim válasza:
Megissza,nincs tole semmi baja a citromfutol se..
Ugy latom elment az eszed..
17/30 anonim válasza:
Nem én kezdtelek téged provokálni, kedves 16-os. Ha így szólsz a másikhoz, ne lépődj meg és háborodj fel azon, ha reagálnak rá.
18/30 anonim válasza:
A kamilla nem tesz jót a macskának,nem szabad neki adni!!! Pont nemrég jártam közösségi oldalon,ahol egy macskákkal kapcsolatos magazinban nyilatkoztak a káros hatásairól! Csak tájékoztatom azt az agyatlant: a kamillatea szárít. Szerinted ebben a melegben egy NEM macska emésztésnek való,szárító hatású tea jót tenne?!
19/30 anonim válasza:
Nem értetek ti semmit a természetgyógyászathoz!Ti csak a gyógyszert vegyétek meg,ami sokkal drágább.Vitamin se kell,mert jaj az is káros a macskának.
Akkor mit ihat?Csak tejet meg vizet?
És akkor mit ehet?Csak húst?
20/30 anonim válasza:
A tejet nem tudja megemészteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!