1 éves kandúr cicám furcsán nyávog és este sem hagy aludni. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött. Furcsa, olyan mély hangon nyávog gyakorta a macska. Ez nem illik rá, mivel nem ilyen hangja van alapból. Miért viselkedik ilyen furcsán az állat? Köszönöm a segítséget előre is!2017. ápr. 12. 18:55
1/8 anonim válasza:
Csak úgy megsúgom, hogy tavasz van. És ilyenkor van a párzási időszak, ilyenkor hívják fel a nőstények figyelmét magukra.
2/8 anonim válasza:
Ivartalaníttasd és akkor nem fogja ezt csinálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nos, én estére bent szoktam tartani a macskát a házban, eddig nem is volt ebből gond, de mióta van ez, azóta nyughatatlan és folyton kifelé kéredzik. Aludni sem tudok tőle. Engedjem ki inkább, vagy tartsam bent, esetleg vigyem el ivartalanítás?
2017. ápr. 12. 19:05
4/8 anonim válasza:
Igen az ivartalanítás lesz a megoldás.
5/8 anonim válasza:
Kiengedheted, de jobb esetben pár nap ,múlva kicsit megtépve, rosszabb esetben soha nem látod viszont. Ahogy a többiek javasolták, az ivartalanítás lesz a megoldás.
(Különben rövidesen elkezd majd "jelölni" is odahaza, annak meg nem hiszem, hogy örülnél.)
7/8 anonim válasza:
Ivartalanitas mindenkepp. Ha nem akarod hogy tobb tucat kiscica elete száradjon a lelkeden.
Par ezer forint az ivartalanitas es kb 2 ora sincs. Bejelentkezel a dokihoz. Elviszed a cicat. Kb 1 ora mulva erte mesz vagy megvarod helyben. Hazamesz. Kesz is. Kanduroknal nagyon egyszeru.
8/8 anonim válasza:
Semmi értelme NEM ivartalanítani, itt pesten 7500 ahol 2 macskát is vittem. És hugyozni se fog jelölésképp. Pláne nem nyervogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!