Hová tűnt az egyik kiscica?
Van egy macska akit etetni szoktam és a kutyáim óljába lefialt néhány napja.Ki vettem onnan a piciket behoztam őket az anyacicával együtt a garázsba,mert az ólba rettentően meleg volt nekik az anyamacska vadul lihegett bent.Az elmúlt néhány napban mimden rendben volt.Ma reggelre mikor lementem etetni az anyát és megnézni a piciket az egyiket sehol nem találom.Egy ládába vannak benne és csak kettő volt ott a harmadik eltűnt. A garázsban már mindenhol kerestem,de azért átnézem mégegyszer.Találtam egy döglött állatot egy zsák mögött azt hittem a kicsi cica,de csak egy béka volt.
Hol keressem a garázsban?
Előfordulhat,hogy az anya cica megette?
Éhesnek tűnt nem evett semmit pedig volt előtte májkrém,fasírt,két féle szalámi is és virsli is.Most vettem neki konzervet azt eszi.Lehet,hogy megette?
Egyébként az anya cicának nincsen gazdája úgy néz ki itt akar lakni.Nem féltékeny,nem óvja tőlem a kicsiket sőt oda is hív még az ellésnél is mellette kellett lennem.
Még a nyávogását sem hallom neki,hogy hátha elvitte valahová.
Még mindig semmi nyoma az egész garázst kipakoltam már de semmi.
Senki se ki se be nem tudott közlekedni csak a család többi tagja,de ők le se mentek a garázsba.
Szerintem biztos, hogy megette. Nekem is volt egy macskám, egyik reggelre eltűnt egy kölyke, bent a házban. Semmi nyoma nem volt, de 100% hogy megette, ugyanis később se lett meg és ez már jó régen történt.
Leírták már, hogy miért tesz ilyet az anyacica, szóval én nem fogom újra, de nyugodj bele, sajnos nincs már meg a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!