Kiscica egyik szeme könnyezik, gyakran csukva tartja. Mi baja lehet és mit tudnék tenni?
A helyzetet bonyolítja, hogy nem vagyunk még teljesen bizalmi viszonyban, nem nagyon tudom megfogni.
Én írtam a múltkor a vad kiscica megszelídítéséről a kérdést. Követem a tanácsokat és van is javulás. Viszont most hirtelen megjelent ez a szemprobléma. Állatorvoshoz egyelőre nem tudom vinni, mert túlságosan félős, szerintem sokkot kapna. Kb. 6 hetes cicáról van szó.
Szia! Én írtam azt a történetet, hogyan tudtam megszelídíteni a kismacskát.
Ez esetben viszont azt mondom, hogy próbáld meg inkább megfogni, ha pár napon belül nem lesz nagyobb javulás, mind a szemével és a vadságával kapcsolatban.
Hú gyorsak voltatok, köszi. :)
A vad alatt azt értem, hogy a héten találtam a kertemben és olyan, mintha eddig nem lett volna kapcsolata emberrel. Egyszer elkaptam és nagyon megkarmolt. Tegnap délután viszont hozzádörgölőzött a lábamhoz, mikor mozdulatlan voltam.
Szóval valószínűleg el tudnám kapni, de komolyan félek, hogy megállna a szíve vagy valami, ha elvinném az állatorvoshoz. Meg elveszteném az eddigi bizalmát. Autóval kéne vinnem ráadásul.
Meg akarod vérni hpgy legvakuljon? Az isten szerelmére, ez egy macska, elkapod, hordozo és doki.
Ha utálni is fog érte pár napig, hét nagy ügy, de legalább nem veszti el a szeme világát sulyos eesetben.
Ez nem az a pont, ahol himestojásként kell bánni vele, majd ráérsz akkor kényesztetni, ha kaptatok gyógyszert meg ö kezelést.
Kamillával óvatosan, szárit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!