Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen színű cicá (i) d van...

Milyen színű cicá (i) d van (nak) /volt (ak)?

Figyelt kérdés
És melyik szín a kedvenced?
2019. jún. 24. 09:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nekünk régen nagyon sok cica volt a háznál, mert a kóborakat is etettük és nálunk ragadtak, meg volt ami nálunk is kölykezett. Többnyire egyszerű cirmosok(barna vagy sötétszürke) voltak, de akadtak köztük tarkák is. Volt egy zokni nevű fekete-fehérem, volt pár fekete, meg fehér-cirmos öreg kandúr-cicamama pár és egyetlen vörös, aki a Tigris nevet kapta. Ő volt a kedvencem, egy igazi kistigris volt. Sokat vándorolt sajnos és egyszer nem jött haza, pedig Őt külön kérésemre ivartalanították is a szüleim. Most pedig van megint egy vörös kandúrom, meg egy vörös-fehér lánycicám is, meg egy fekete lányom és egy cirmos-fehér kandúrom:))

2019. jún. 24. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
5 darab 2 hónapos kiscicám van. 3 cirmos, egy sötét, egy közepes és egy világos. Egy egyszínű szürke fehér fülekkel, és egy fehéres szürke
2019. jún. 24. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy egérszürke csíkmentes nagy kandúr,nagy,sárga szemekkel. Burma-sziámi-házimacska keverék volt,az utca legszebb macsekja. Télen akkora volt a nagy, gömböc feje,mint egy labda :)). Gaszton volt a neve.

A testvére olyan színű volt,hogy le sem tudom írni...meg olyan szőrzettel rendelkezett,mint a plüssmacik. Rövid,sűrű plüss-szerű szőrzete volt,és kb. sötét vadnyúl színe. Még soha nem láttam ilyen macskát. Mint a klein rex nyúlnak,olyan volt a szőre.

2019. jún. 24. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem mar mindenfele volt a szivem csucske mos egy hosszu szoru main coon x nem fajtatiszta de gyonyoru es Rudolf a neve. menhelyrol hoztuk 4 honapsan akkor meg nem latszott hogy mennyi szort fogok takaritani utana. de nem banom. egyebkent 6 cicam van mind bentiek sarga, csikosak, fekete , fekete-feher es haromszinu.egyszer volt hofeher is o 18 evet elt velunk.
2019. jún. 24. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem trikolor cicáim voltak, ezt a színt szeretem a legjobban. :) aztán találtam egy teknőc cicát, kb 3 hetes lehetett. Annyira csúnyának találtam, hogy hazavittem és megtartottam mert megsajnáltam. Aztán kutyaséta alkalmával találtam egy kis szürke cicát a járdán, akinek még a szeme sem volt nyitva. Szóval őt is hazahoztam és megtartottam, csoda hogy megmaradt.

Ha választhattam volna, akkor megint trikolor cicám lett volna, de nem bántam meg így sem, mindkettőt imádom.

2019. jún. 24. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Teknőctarka cicám van, imádom a kis szenvedélyes természetét. Minden teknőctarka cicára felkapom a fejem.
2019. jún. 24. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A kicsiket kivéve, mind ivartalanított cicák.

A kicsik is ivartalanítva lesznek amint lehet.

Macska bolond vagyok. Ez van. :D

2019. júl. 31. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!