Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mérgezés? Túl éli a cicám?

Mérgezés? Túl éli a cicám?

Figyelt kérdés
Tegnap nem jött enni,este feküdt a fűben,hívtuk,a fejét sem emelte. Aztán valahogy felkelt,átment egy másik helyre,és rángatózni kezdett,többször is.Azonnal hívtuk az orvost,kijött azt mondta mérgezés. Hogy permetszer okozhat ilyesmit. Adott neki 2 injekciót,aztán hányt a cica,és be kellett zárni éjszakára. Ma megnéztük,még egy kicsit remegett a feje. Felhívtuk az orvost,visszük délután. Ugye túl fogja élni? volt már valakinek hasonló a cicájával? =( Mire számítsunk,mit fog még csinálni a cicával? Köszönöm mindenkinek!
2010. júl. 9. 10:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

az egyik ismerősömék kutyáját megmérgezték, és össze vissza görcsölt, és éjszaka nem találtak olyan doktort aki elaltatta volna, mert nem volt altató injekciója, de annyira szenvedett a kutya, hogy úgy tűnt, muszáj (nem Mo-n lakunk), aztán találtak egy másik dokit aki adott injekciót és a kutya túlélte reggelre. de napokig rángatózott még kicsit utána, de mára már meggyógyult.

szerintem (nem értek hozzá) az ilyen mérgek , mivel az idegrendszerre hatnak, ezért a görcs és a rángatózás -> ha kevésbé rángatózik akkor lehet hogy azért, mert enyhül a méreg hatása-

2010. júl. 9. 10:11
 2/15 anonim válasza:
vagy csak nincs erelye rángatózni... 2 hete haltmeg a macskám mérgezés miatt... napokig rosszul volt, délelőtt azt beszéltük már, hogy kap fél napot, este segítünk rajta...rá 5 percre meghalt. RIP
2010. júl. 9. 10:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De nagyon szurkolok.
2010. júl. 9. 10:20
 4/15 A kérdező kommentje:
De nálunk kinn volt a doki,kapott is 2 injekciót. Az csak számít valamit!!
2010. júl. 9. 10:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :( Megírom délután,hogy mi lett,most egyenlőre be van zárva,víz van előtte.
2010. júl. 9. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet a macsekkal?? Attól függ,mennyire súlyos mérgezés áll fennt...,ha nagyon súlyos elpusztul,ha enyhébb akkor túléli!Remélem jól alakukltak azért a dolgok,majd irjál!!
2010. júl. 9. 18:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Nos,elvittük délután,újabb három injekciót kapott. Hazahoztuk,zárt garázsban alszik. Az állatorvos azt mondta kínáljuk étellel,de nem evett semmit,ami gondolom nem jelent jót. Pedi finom husit kapott,meg sajtot próbáltunk..de nem. =( Inni talán ivott. Reméljük reggel jobban lesz.. Fel sem tudom fogni,ki képes ilyesmire. Köszi mindenkinek,még írok!
2010. júl. 9. 22:02
 8/15 anonim válasza:

vagy van egy jó akarótok ,vagy olyat evett amit nem kellett volna, patkányméreg vagy ahogy írtad lehet h valamiről lenyalta a permetszert.

Nem tudom h hol élsz de ha pl egy olyan településen ahol tartanak tyúkokat és a gazdája meglátja h a te macskád éppen eggyet elvisz akkor sztem te se örülnél neki ha lenne egy szomszédnak egy gepárdja és ugyanúgy látnád h elviszi a macskádat.. csak h megértsd h ki képes ilyenre:D

2010. júl. 10. 08:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Na,újra itt vagyok. Szerintem egy kicsit erősebb mérget ehetett,mint permet,azért van ilyen rosszul... Városban lakunk,nem szokott tyúkot lopni,de van egy szomszédunk akire gyanakszunk,de ez nem lényeges. Ma reggel a tejet amit betettünk neki,mind megitta,a husiból is talán hiányzott egy nagyon kicsi. Még délbe+este tejjel kínáljuk,legalább azt egyen ha mást nem is.. Szerintetek meggyógyul? :) Még bízom...
2010. júl. 10. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Meg kell gyógyulnia!
2010. júl. 10. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!