Nem fog elmenni ez a macskánk is?
Tavaly ősszel került hozzánk egy kiscica 14 hetesen. Volt egy 4 éves ivartalanított lány cicusunk. Sajnos a kiscica érkezése után 3 nappal köddé vált. Kinti macska volt macska biztos kerítéssel. Sajnos kiderült, hogy volt egy lyuk rajta mert már régi volt.. Most az a kiscica idén fialt 1 hónapja kicsi volt hozzá még, 2 cica volt halva születtek. Sokáig kereste őket. Eddig 4 macskánk volt mindegyiket időbe ivartalanítottuk. Ez az én hibám volt, azt hittem még várhatunk vele. Jövőhéten át is esik az ivartalanításon. A helyzet, hogy anya munkatársa talált egy kiscicát 6-7 hetest. Nem tudják maguknál tartani, így mi bevállaltuk, hogy egy ideig lehet itt. Attól félek, hogy a mostani macskánk is elmegy, mert érkezik egy új kiscica. Mit tehetnénk, hogy ne menjen el?
Azért írtam le, hogy fialt nemrég, hogy hátha befogadja a kicsit, vagy nem is tudom. Kérlek ne erről szóljon a komment szekció, hogy milyen felelőtlen voltam.
Fu, ezt nem lehet tudni, az se biztos, hogy az előző cicátok az új miatt ment el. Ha az miatt is tűnt volna el, akkor se feltétlen lesz így a másikkal is.
Ivartalanítsátok mindkettőt(3-4 hónaposan is lehet, akkor tuti nem tüzel be), a kerítést meg csináljátok meg. Akkor elkerülhetők a bajok.
Jó cicázást!
Azért egyik macska se fog elmenni mert egy másik jött.
A régi cica is egyszer vissza fog jönni(általában ha nem talál magának élelmet vagy más valakitől már nem kap akkor tudni fogja hogy hol van számára bisztos étel).
A mostani cica akkor tudja legjobban befogadni a kis jövevényt ha a saját szagát vagy a te szagod(+családod szagát) érzi,különben bántani fogja és elutasítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!