Féreghajtó tablettát macskának hogyan adjátok?
Szóval, ha jól értem, ezt kéne tennem a tabletta esetében:
- megfogom a grabancát
- kicsit felemelem a fejét, ekkor kinyitja a száját
- berakom egészben a tablettát a fenevad szájának mélyére
- fújok az orrára, hogy reflexszerűen nyeljen
Hú, ezt én nem bírnám, az egyik macskámat sajnálnám, örökre elveszteném a bizalmát, a másik meg már így is egy imádnivaló vadállat, szerintem védőfelszereléssel lenne esélyes ez a művelet. Inkább rákérdezek a pasztára, addig meg megpróbálom apróbb darabokban, de nem túlzottam széttörve berakni a kajába. Azt vettem észre, ha túlzottan szét van porítva, akkor jobban megérzik az ízét.
Én úgy adom be nekik mint ahogy az állatorvos csinálja.Van amelyiknek nagyon könnyű, kinyitom a száját, beteszem a torka közelébe, becsuk, nyel és kész.Van amelyiknek nehezebb, nála csak a nyakbőr hátrahúzós dolog jön be, de ezt gyorsan kell, 1 pillanat az egész, másképp 4 lábbal felkarmol a kezemre.
Vagy vegyél pasztát, vagy állatorvos beadja neki.
Az nem jó, amit írtam? (7. vagyok).
Van az mém a neten, hogy hogyan adj be macskának tablettát. Nekem kb. ilyen élmény volt a kölyök macskával. Megértelek kérdező :))
Lehet nektek a paszta lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!