Milyen fajta a cicám?
Tudom, hogy házicicc, de van esetleg más is benne? Már 5 éves lánycicó 4 kilós, csak kíváncsi vagyok, utcán találtuk anno, volt egy fia, akit másvalaki örökbefogadott, ő még nagyobb volt nála és nagy buci feje volt (fekete-fehér volt). Köszi :)
Házimcska, nincs rajta semmilyen fajtajelleg. Ha nincs törzskönyvezve, aműgy is csak házimacska, de vannak keverékek, de ez határozittan nem az...
De szép, kedves cica, mi kell még?
Aranyos macskának néz ki!
Felénk "utcanyertesnek" hívjuk az ilyen "keverék" cicákat, mivel az ő apjuk volt a nyertes az utcában :D
Gyönyörű nagyon!Biztos keverék, látszik rajta hogy nem az a tipikus házimacska, de én nem ismerem a macskafajtákat annyira, hogy hasonlítanám valamelyikhez.
Nekem is van egy ugyanilyen,annyiban más, hogy a szürkés szín helyett neki világos vörös a színe+a fehér.De az enyém hatalmas nagy lett,6 kg a súlya,3 éves ivartalanított fiú.Én is találtam, vagy 6 hetes lehetett, egy rettentő hideg időben, ömlött az eső,késő este volt, egy bokor alatt sírt keservesen, szétázva, fázva.Öklömnyi volt, sose gondoltam hogy ekkora nagy lesz.
"Biztos keverék, látszik rajta hogy nem az a tipikus házimacska"
De pont tipikus házimacska...
Köszi a válaszokat, igen nagyon kedves, aranyos cicc, követ minket, mint egy kutya, figyel minket folyton, beszélget sokat :).
Ő is bokorcica+padláscica volt vidèken, szegénykém :(,de ő már idősebb volt 1 év körül, kölykét/eit agyoncsapták :(,egy kölyke maradt meg, bucifejű 6-7 kilós kandúr lett, olyan szmokingos maccs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!