Akkor is leéghet a cica, ha árnyékban van?
Kijárós cicáim vannak, de nyugalom, macskabiztos kerítéssel, sosem mennek sehova.
Nagyon gazdag az udvarunk növényzetben, szinte erdő.
A fehér cica miatt aggódok, de nem szeret napon lenni, többnyire befekszik a bokrok alá. Bent tartani viszont nem lehet ilyen jó időben, akkor egész nap ordít.
Vettem baba naptejet gyógyszertárban, azt mondták illatmentes, aztán a nagy xart, de azért eltűrte magán.
A homloka miatt még aggódok, a két szeme fölötti részen nagyon pihe a szőr, és kivillan a rózsaszín bőre. Na azt már közelebbről megnézni sem hagyja, nem hogy bekenni, és attól tartok ha bekenem, folyton mossa és még jobban kikopik a szőr, kidörzsöli.
Tudom, azt fogjátok írni, hogy márpedig ne engedjem ki, ami nem egyszerű, mert én egész nap nem vagyok a házban, a műhelyemben vagyok kint, és jön utánam. Szóval mennyire veszélyes ez így, ha többnyire árnyékban van?
Az állatok nem leégni szoktak, inkább a hőguta a jellemző.
Legyen friss vize egész nap és ha igényli mosd meg a szőrét. Kézzel csak, óvatosan vizezd be. Melegben sok macska tűri, a vìziszonyuk mintha eltűnne.
A naptejet hanyagold mert lehet nagyon erős bőrirritációt okoz ami nem szép látvány lesz.
Leégni nemfog főleg az árnyékban nem.
Esetleg próbáld megfürdetni a cicákat néha néha kinn az udvaron egy olyan valamibe amit kinn is tudsz nekik hagyni hátha belemásznak.
Egy idő után megszeretik a vizben pancsolást.
Az én macskámnál zárni kellett a fürdőszobát ha vizet engedtünk mert rögtön beleül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!