Mit adjak enni a cicusoknak?
Olyan száraz tápot,illetve nedves konzervet veszek,amit esetleg kisállatkereskedésben is megkaphatnék. (Jelenleg sajnos rendelni nem tudok,a lakcímem és tartózkodásom nem tisztázott.)
Most Coshida száraztápot,Félix alutasakot és Premium pet konzervet esznek a cicák,de nem tudom ez e a legmegfelelőbb. Ti mit ajánlotok?
Ja hát igen. Nálunk a 3 boltban még ez sincs, reál, coop, meg Whiskas van pár, meg aszem Darling.
Most ilyen teszkóban még esetleg nagyobb a választék, ha az van. Plusz a Dm-es tápot dícsérik, mert az árához képest, egész jó.
Esetleg ha van Fressnapf a közelben, ott sok jobb dolog van.
Egyébként ha megrendelsz majd 10 kg-ot esetleg az a jobb minőségű tápból se fog sokkal drágábbra kijönni, mint a Kitekat stb.
Most vettem a Fressnapban 400 gr-os konzerveket (Real Nature) akcióasan és ez színhús majdnem, pont annyiba került, mint nálunk a 4x100 g Whiskas alautasak amiben kb. pár százalék a hús.
Royal Canint biztis kapsz kisállatkereskedésben stb., de nem biztos van rá pénzed...
Konzervet nem ajánlom, kevés bennük a hasznos tápanyag, és a fogainak sem jó.
A száraztáp viszont - persze a jó márkájú - tartalmaz mindent, ami kell neki, és a fogait is tisztán tartja :)
Legjobb nekik ha húst adsz.Ha nem is minden evésre, de gyakran.Baromfiboltban, kisállatkereskedésben, stb.tudsz venni csirkehúsokat.
Én 11 cicámat főleg húsokkal etetem, nyersen, főve, sütve.Mellé ha kap a felsorolt nem jó minőségű kajákból, nincs nagy gond, a hús ellensúlyozza.
Persze nem élhet konzerven, de kb. 2 kanállal szokott kapni egy nap elosztva, mert nem iszik elég folyadékot. Meg ezek hűsból vannak (tonhal stb.).
De azt én sem aj@nlom,hogy csak ezen éljen, rá is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!