Adhatok a macskának répafőzeléket, bébirépa konzervet?
Tudom, hogy nem igazán hasznos nekik, de az a kérdés, hogy árt e valamiben...?
Amúgy minőségi száraztápot és konzervet is kap (N&D), mondjuk nagyon kis arányban az pl. almát tartalmaz...
Meg van olyan táp ami répát is tartalmaz, asszem Fit Active.
Szóval azért érdekel, hogy adhatok e a minőségi táp mellé egy keveset néha, mert nagyon kunyerálja, nagyon tetszik neki az illata...
Baja valószínűleg nem lesz tőle, de tök fölösleges nekik. Azok a vitaminok amit esetleg kephatna a répából megvannak a konzervbe és a tápba is. Ezért csak akkor kellene pluszz vitamin nekik ha beteg és nem elég az a mennyiség ami alapból.
Ha tetszik neki az illata kostolja meg, de szerintem nem kell ilyet adni egy cicának.
Az enyéim is állandóan kunyiznak, majdnem beleisznak a reggeli kávémba.
Ha nagyon szeretnél valami különlegeset adni neki, adj neki nyers húst vagy sültet. Az enyémek imádják a nyers csirkemellet, de sülten is szeretik. Ami még az enyémeknek ízlett az a nyers hal, az a kis egész sprotni filézetlenül.
(az én cicáim rohadt válogatósak, de ezek bejöttek nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!