Előkerülhet még?
Nem is kifejezetten árt, de a laktóztól fosnak, ami egy éhező, vagy alultáplált macskánál veszélyes lehet...
Mondjuk, ha kölyök, akkor még le tudja bontani a szervezete a laktózt is, de később nem.
Viszont vehettek laktózmentes tejet is, az íze nagyjából ugyanaz, meg ma már nem is drágábn feltétlenül és akkor abból nyugodtabban adhattok a macskának is.
Szerintem vissza fog még menni, de a kint tartott macskáknál állandó rizikó, hogy egyszercsak eltűnnek örökre...
Értem, köszi a választ.
Hát tegnap pedig úgy volt hogy nem marad, leraktam őt földre hogy majd menjen tovább. De nem, mert ideszokott rövid időn belül. De végülis megtarthatnám, és lehetne kinti cica. Csak most meg vagy elbújt, vagy elszökött. Pedig hallottam neki nyávogását még nem rég. Kimentem, de nem találtam.
Tegyél ki pici virslit vagy valamit (ha még nincs macskakaja) oda ahol tejet is itta...
Szerintem még vissza néz majd.
(Ha be nem fogadta valaki, vagy nem lett valami baja)
Nem értem, hogy ha nem is maradhat, akkor leraktad a földre, hogy majd menjen tovább? Majd lesz vele valami? Miért nem raktad akkor fel a Facebookra vagy a Jófogásra?
Meglehet még, de ha mázlija van, akkor jó helyre ment és befogadta valaki.
Mint mondtam a legjobb barátnőm elvitte volna, csak nála 1 perc nem maradhatott. És mivel úgy volt nem tarthattam volna meg, jobbnak láttam, hogyha kóbor menjen tovább. Ide is csak úgy jött. Jófogáson sosem voltam fent, és nemtudtam kinek adjam.
De mostan maradhatna, tegnap azutáni eset után törődtem vele, játszottam, csak este kint hagytam, mert lakásba nem jöhet be. Reggel hallottam nyávogását, állitolag hátra ment miután anyum rászólt. De ott kéne lennie, csak nem találom. Nem hinném, hogy csak úgy elment volna. De nem sokára kamerafelvételeket is megnézem, hátha látok valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!