Szerintetek ő hím vagy nőstény kismacska?
2019. jún. 10. 07:19
11/30 anonim válasza:
Tuti nőstény 5 hetesen már biztosra lehet mondani (látszanának a herék).
12/30 anonim válasza:
Ti hol láttok még egy lyukat közvetlenül a végbélnyílás alatt? És az, ami ott van egy centire alatta, az mi szerintetek?
13/30 A kérdező kommentje:
Tény, hogy talán annyira nem egyértelmű a kép, de szegényt nem akartam tovabb csesztetni, ezért gyorsan lőttem egy képet és kész. De egyébként pont néztem anyukajuknak is pont így néz ki, ő meg hát nyilván valóan nőstény 😀.
2019. jún. 10. 11:47
14/30 anonim válasza:
Nekem pont most van egy 5 heteske korú mentett nőstény cicám, akinek kérdés nélkül közvetlen a végbélnyílás alatt kb fél centire van a nemiszerve. Ennél a kiscicánál ez nagyobb táv és közel sem úgy néz ki, mint neki, úgyhogy ebből adódóan én kandúrra tippelek. Viszont tényleg jó lenne egy jobb kép, mert láthatólag nagyon megosztó.
16/30 A kérdező kommentje:
Hát csináltam még egy képet, de aki látott már közelről kismacskat, az tudja, hogy izegnek mozognak, szóval kétlem, hogy ennek jobb képet tudnék csinálni róla. Megjegyzem, a fiú tesoinak egy fél cm-rel nagyobb a táv a fenekuk és a nemi szervük között és náluk teljesen jól látszódnak a herék is, bár még nagyon picik nekik.
Na de itt a kép : [link]
2019. jún. 10. 13:38
18/30 A kérdező kommentje:
Aztán én már azt sem tartom kizártnak, hogy fiú, csak még nem szálltak le a heréi. Ha a macskáknal létezik ilyen. Mindenesetre a két fiú testvérének másmilyen.
2019. jún. 10. 13:43
19/30 anonim válasza:
Akkor is kandúr. A hülye is látja, hogy nem közvetlenül a végbélnyílás alatt van a nemiszerve.
20/30 anonim válasza:
Méginkább kandúr. Itt az ölemben a fent említett nőstény kiscicám, élőben nézve se úgy néz ki, mint neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!