Melyik lenne jobb lakásba?
A szín teljesen mindegy. Az csak a ti ízlésetek.
Ha nem ivartalanítjátok őt, akkor a nőstény ivarzáskor összevérez helyeket, ahol jár, míg a kandúr az egész évben megjelöli az adott terepet.
Ha kintre lesz, akkor mindkettőnél van esély, hogy eltűnik. Ha kint van és nincs ivartalanítva, akkor az is lehet, hogy a nőstény egy nap vemhesen tér haza. A kandúr lehet örökre lelép.
Ha bent van és ivartalanítva van, akkor elvileg (még nem volt macskám) semmi jelölési illetve szökési próbája nem lesz.
Ivartalanítva lesz. De amugy mennyibe kerül egy nőstény és mennyibe a bakmacskának?
De amugy Ti melyiket választanátok, az lenne a kérdés: tarka vagy hófehér és lány vagy fiú?
Ami az ivartalanítást illeti, az a kandúrnak olcsóbb és egyszerűbb a műtét.
Egyébként én a nőnemű állatokat kedvelem jobban valamiért, ezért nekem egyértelmű, hogy a nőstény cicát választanám. De egyébként meg teljesen mindegy, bármelyik ugyanolyan jó. Válaszd azt, amelyik szimpatikusabb.
Én a fehér kandúrt, ha ezek közül kellene választani:)
Nekem brit rövidszőrű kandúrom van, 6 hónapos most lett ivartalanítva. 7 ezer ft volt a műtét, a cicust 120.000-ért vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!