Törött lábú kiscicának ez segíteni fog?
Tegnap este eltört a combcsontja a kiscicámnak.Azonnal vittem orvoshoz,aki adott neki fájdalom csillapítót és d-vitamint.Azt mondta ezt nem tudja se bekötni se megműteni.Nem ajánlotta a műtétet sem egy nagyobb rendelőben.
Nem mozoghat semmit,nehogy rosszul forrjon össze a csont.
Most nem eszik fecskendővel etettem,itatom.Kicsit sokkos állapotba került.
Vettem neki calcium csonterősítő tablettát macskáknak valót.
Adhatok neki?Ez segíteni fogja a gyógyulását?
A cica kb 6-8 hetes lehet.Nem az enyém volt egy hete dobta be valaki az udvarra,mert macska náthás volt abból már kigyógyítottam.
"Azt mondta ezt nem tudja se bekötni se megműteni.Nem ajánlotta a műtétet sem egy nagyobb rendelőben."
Igen, hogyne.
Most mi a gond kedves első?
Mivel falusi állatorvos egy kicsi rendelőben műtéteket egyáltalán nem végez így nem tudja megműteni és bekötni sem tudta,mert olyan helyen tört el ahol nem fér hozzá.
A nagyobb rendelőben való műtétet meg nem ajánlotta az ára miatt mert nagyon drága és lehet nem is tudnák rendbe rakni neki.
Van még kérdésed?
Meg kell műteni.
Egy ismerősöm nem vitte orvoshoz a törött lábú macskát, mert ő otthon meg tudja gyógyítani. A macska lába elkezdett üszkösödni, végül amputálni kellett.
Ezt akarod te is? Szenvedjen még? Minimum egy röntgen kellene, hogy mi is van pontosan a lábával.
Akkor el kell vinni másik állatorvoshoz. A falusi állatorvos is ugyanúgy egyetemen tanult, én nem hiszem el, hogy minden faluban ilyen b@lfax lenne az állatorvos.
Nem fog összeforrni normálisan ha csak fekszik es se bekötve nincs se normálisan kezelve. Az más kérdés, hogy hogy a carba törik el egy kismacskának a lába...
Elviszem ahhoz a dokihoz,aki műteni szokta a kutyáimat.
Majd írok mit mondott.
Egyébként úgy tőrt el,hogy megtámadta őt az egyik kutyám és dobálta ahogyan tépte.Nagy erővel csapta a betonhoz.
A kutya nem agreszív csak próblémás,mentett kutyus.
Szuper gazda vagy,hogy ennek kitetted szegény kiscicát.
"A kutya nem agresszív,csak problémás". A problemás nálad a "kinyírja a macskákat" jelenti?
"Dobálta ahogyan tépte"...remek. Egyébként a kutya nem kicsit problémás, ha már ivartalanítás helyett feleslegesen szapirítottatok, akkor legalább a nyomorult macskákra vigyáznál. Vagy az állatorvos azt mondta az ivartalanításhoz sem kell műtét?
Én nem hiszem el, hogy ennyi analfabéta orvos lenne, amennyivel itt a Gyakorin "találkozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!