Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az én cicáim vannak rosszul...

Az én cicáim vannak rosszul osszerakva?

Figyelt kérdés

Négy hetesek a kicsik, még szopnak, semmi mást nem is fogadnak el. A kis és nagy dolgukat úgy vélem, még mindig anyuka intézi nekik mert a kis helyükön tisztaság van mindig. Már futnak, játszanak és érdekes, hogy mások mondják, hogy az ő négy hetes macskái már alomra járnak, már eszik a junior nedves tápot, az enyémeket meg egyik dolog sem érdekli. Baj ez, vagy még nem értek meg ezekre a dolgokra?

Úgy vagyok vele, amíg anyukának töménytelen mennyiségű teje van és a kicsik pocakja folyton tele, addig minek adjak nekik mást?!

2019. máj. 28. 07:32
 1/3 A kérdező kommentje:
És igen, amint nyolc hetesek lesznek a kicsik, visszük anyukát ivartalanítani!
2019. máj. 28. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ahogy esznek. Sok cicamamánál 6 hétig is csak szopnak a kicsik. Ha a mama teje kevés lesz már nekik, maguktól is keresni fognak valami ehetőt, egyszerűen csak legyen mindig kirakva nekik valami. Nem kell erőltetni.
2019. máj. 28. 08:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Semmi pénzért nem erőltetnem, mert gondolom ahogy a babáknak is az anyatej a legjobb táplálék, úgy a cicáknak is.

Kostoltattam velük junior kaját már, de nem érdekelte őket, úgyhogy még anyára van szükségük 😊.

2019. máj. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!