SOS kismacskat hogy vigyék el állatorvoshoz? Nagyon rosszul van
Figyelt kérdés
Alig bír nyavogni, a szeme összeragadt. Itt kerleltem anyám, hogy vigyen el, de nem akar. Csak robogora van jogosítványom. Hogy vigyen el? Annyira sajnálom.Nem tudom, mit csináljak , szerintem nem éli meg a holnap reggelt. Mit kéne tennem? Vagy az orvos már nem tud neki segíteni?2018. okt. 9. 17:42
1/16 anonim válasza:
Busz, taxi, ismeros? Mindenkeppen probald meg valahogy, siman lehet, hogy egy infuzio is segithet rajta. Vagy allatmento szervezet?
2/16 anonim válasza:
Ülj buszra! Vagy vidd el a robogóval. Nincs állathordozó? Akkor tedd bele egy dobozba, amire vágsz lélegző nyílásokat.
3/16 A kérdező kommentje:
Dobozba teszem és a labamhoz? Busszal tudnék menni, de nem tudom, hogy fel lehet e vinni rá, illetve, hogy hogy.
Sajnos nincs allathordozom.
2018. okt. 9. 17:48
4/16 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok, nem ismerek állatvédő szervezeteket.
Telefonaljak oda az orvoshoz, vagy elég csak bemenni?
2018. okt. 9. 17:50
5/16 A kérdező kommentje:
És ha dobozba teszem, csak ott kiveszem és az ölébe ultetem amíg várok?
2018. okt. 9. 17:51
6/16 anonim válasza:
Élőállat szállítható ingyen a buszon olyan kézipoggyászban, ami egy bizonyos méretet nem halad meg.
Taxiban pedig méginkább.
Adott esetben kihívhatod te is az állatorvost, sok helyen van ügyelet, de ezért perkálod kell majd.
7/16 anonim válasza:
Hátizsákot nem tudom mennyire bírná. Esetleg nagyobb, fonott kosárba tedd és a lábadhoz téve viheted
9/16 anonim válasza:
#8 egyetértek. Ha majd ő lesz szarul, így várja el, hogy bevidd mondjuk őt a kórházba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!