Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kerti kennel cicáknak, segítség?

Kerti kennel cicáknak, segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék építeni a kertbe a cicáknak egy fedett kennelt, ahova kimehetnének (azaz kivinném őket) napközben ha jó idő van. Imádnak napozni stb, szóval gondoltam jól ellennének kint.

Akik már építettek ilyet, tudnának segíteni?

Milyen 100%-ig biztos háló van, ami alatt/felett/mellett nem tudnak meglépni?

A tető miből van?

Miket raktatok a kennelbe?

Fű lenne alatta, de arra gondoltam, hogy valami farönköt vagy mászós dolgot betennék még.

Almostálat raktatok bele?

Csak akkor lennének benne, ha tudom őket felügyelni, tehát eső meg tűző nap nem számít, nem maradnának kint estére sem.

2019. máj. 21. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Kennel ügyben nincs tapasztalatom, de én a benti cicámat felügyelet mellett simán kiengedem az udvarra. Nem hagyom kint soha, de ha én kint vagyok, kertészkedem, teszek-veszek, akkor a cica ott van velem. Soha nem megy ki az udvarról. Nyitva van az ajtó, bemehet a házba, ha akar. Nincs neki alom kint. Bent végzi a dolgát.
2019. máj. 21. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném így kiengedni, mert az én oldalamról a kerítésen végig van faburkolat viszont a szomszéd kerítése alatt simán átférnének, több helyen is. Azt meg nem szeretném. A kandúrom soha az életben nem találkozott autóval és a kutyáktól sem fél, mert az enyémekkel jóban van. Szóval muszáj kennelbe tenni őket.
2019. máj. 22. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!