Miből csináljak kennelt a cicámnak?
22:46 gondolkodtam en is azon csak felek hogy a karma bele akad.
Otthon nem tudom hagyni. Neha 1 honapban talan 1x lenne ott a cica vagy ritkabban, viszont neztem ilyen macska panziokat is hogy ott hagynam viszont ott is ugyanekkora teruleten lenne. Akkor mar inkabb rokonnal.
Hónapokraaaa??! Ugyanis azt írod, hogy egy hónapban egyszer tudnának ránézni!!??? Hány hónapra akarod bezárni?? Ez állatkínzás!!
Akkor inkább a panzió. Vagy keress neki másik gazdit.
Vagy szegény szüleid foglalkozzanak vele.
De a panziós legalább szereti a macskákat.
Macskát nem lehet így tartani, rövid ideig sem. Egyszerűen belepusztul, belebetegszik. Macska esetén ez kínzás. A macska nem kutya. Hosszú távon ez minden állatnak kínzás.
NORMÁLIS megoldást keressél!!
Ne csinálj semmiből, hanem vegyél egy minél nagyobb fém szállítóketrecet.
De egy napnál tovább ne legyen így a cica. Így is meg fogja viselni, hogy mennyire, az egyedfüggő.
Jobb lenne találni valakit, aki bejárhat napi kétszer a lakásodba etetni-itatni, és otthon hagyni. A macskákat megviseli a környezetváltozás, a bezártság meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!