Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legjobb kölyökcica...

Melyik a legjobb kölyökcica konzerv/alus eledel?

Figyelt kérdés
És szárazból jó az Applaws vagy vegyek Orijent?
2019. máj. 19. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, csak megegye.
2019. máj. 19. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Konzerv és alutasakos nem kell neki, a legtöbb rossz minőségű, semmi tápanyag, nem támogatja a fejlődését, ha pedig össze-vissza eteted (legalábbis én azt vettem le a leírásodból, hogy váltogatni akarod egyik napról a másikra), teljesen összezavarja az emésztését. A legjobb opció, ha csak egy jó minőségű száraztápot kap, ha pedig úgy állsz, hogy meg tudod venni az Orijent, annál nem is nagyon vannak jobbak.
2019. máj. 19. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
3%
Vegyél neki konzervhalat.Nem olcsó,de az jó kaja neki.
2019. máj. 19. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:

A tápban sok hús és vitamin van, csak kéne mellé vmi nedves eledel, hogy folyadékot vigyenek be, mert a cicák hajlamosak elfelejteni inni:)

Eddig tápszert és kefirt kaptak, de lassan 3 hónaposak, szóval ideje áttérni vmi másik opcióra.

A vizezett vagy akármivel kevert szárazat úgy nem eszik meg.

2019. máj. 19. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, hogy nem kell, de nem is szabad. Szemét, összezavarja az emésztést és függőséget okoz. A prémium száraztáp teljes értékű eledel, méghozzá okkal.

Nekem is volt macskám, aki első ránézésre ijesztően keveset ivott, de a vérképei mind rendben voltak. Ha szomjas, majd iszik, viszont ha nagyon aggódsz, szoktasd rá a beáztatott tápra, de ha víz helyett valami tejterméket, szaftot öntesz rá, attól sem dől össze a világ, meg abból a szempontból előnyös, hogy valószínűleg ízlene neki, ezért nem kellene belebonyolódnod a válogatásról való leszoktatás hosszú és fájdalmas folyamatába.

2019. máj. 20. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A normális minőségű nedvestápokkal semmi baj nincsen!

Már nagyon idegesítő a sok laikus...

Nem is létszükség, valóban, de egy prémium márka nedvestápjától nem lesz semmi baj... Sőt.

Szerintem a legjobb az az Animonda Carny, illetve a MAC's konzerv.

Ami azért érdekes, mert ezen márkák száraztápjai csupán középkategóriás tápok.

Persze az is fontos, hogy megegye, ez minden macskánál más, de én több macskánál is azt láttam, hogy ezt szeretik...

Szárazból mi próbáltunk többet is, az Orijent és az Applawst sem ették, a Purizont (nem purina!) azt eszegették, az N&D gabonamentes tápját pedig egyenesen imádják (ebből van nem gabonamentes is, az se rossz amúgy annyira, ha csak arra telne), az ára viszont elég húzós.

2019. máj. 25. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

"A normális minőségű nedvestápokkal semmi baj nincsen!"

Olvass vissza, laikus.

2019. máj. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!