Lehet-e a piacon 10 kilós zsákból kimérni macskaeledelt 1 kilósnak, vagy kevesebbnek sima zacskóba és azt árusítani?
Nem hinném hogy az ilyen olyan piaci tápok akkora hatalmas minőséget képviselnének.
Bár mondjuk piacra 70%ban az a réteg jár, aki a szart is giccsesnek találná a macskájának
Piacon? Piacon meg van határozva, hogy mit árulhatsz: élelmiszerpiac, ruházat, használtcikk, stb. Ez hatósági kérdés.
Ha csak kimégy és árulod, feketén csinálod. Egyébként vállalkozóival szokás, és az összes állateledeles ezt csinálja, boltban, nem piacon.
Ami a fő gond: amit te árulni akarsz, az akkora x@r minőség, hogy hihetetlen. Te ebben üzletet látsz, amihez kis befektetés kell. Állateledelesek SEM whiskast árulnak kimérve, hanem Royal Canint. Egyrészt ez nem fog neked megtérülni, ha piacozol két-3 féle óccsó de x@r táppal. Vállalkozó vagyok tudom mit beszélek. 1-2-szer vesznek toled, azt csók. Minimum Royal Canint kellene arulni.
Mint gazdi pedig azt mindom hogy ritka rossz minőségről beszélünk a whiskasnál, ilyet ne árulj.
Pénzugyileg pedig annyi még, hogy ezek annyira olcsó tápok, hogy inkább megveszik a boltban, mint hogy tíz dekákért szaladgáljanak hozzád. Akinek annyira nincs pénze, hogy még ezt sem tudja kifizetni, az maradékkal etet, vagy azt sem tudja, hogy vannak macskái.
Whiskas, Frieskies, Kitekat..
Hú, hát pont ezeket az alja kategóriás sz4rokat fogják majd vásárolni. Tolongani fognak!
Amúgy ez a kizacskózás állateledeles boltokban is megy, de ott prémium minőségű eledeleket árulnak kicsomagolva, eredeti ártól olcsóbban. Azt megvásárolják, mert megéri.
Szerintem lehet ilyet csinálni (gondolom a megfelelő engedélyekkel és természetesen vállalkozói igazolvánnyal) mert a pici magán-állattáp boltok is ezt csinálják.
Csak ilyen ócska tápokkal nem érdemes több szempontból sem.
Kizárólag prémiummal, ahogy a boltosok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!