Hány napon belül fog fialni ez a macska?
Ajj istenem...
Vidd el állatorvoshoz ultrahangra, aztán ha van még egy hete mondjuk, akkor lehet még ivartalanítani.
Aztán pedig bent tartsd, mert nem normális, hogy x időkre eltűnik. Aztán egyszer nem jön haza, mert meghalt miattad, mert nem vigyáztál rá.
Vagy ha megszületnek a kicsik, és aztán ütik el? Nem értesz hozzá, minek szaporítasz? Ha meghal az anyjuk a kicsiknek, hogy akarod őket felnevelni?
Gondolkodj márfelelősségteljesen...
Köszi a rendes választ, majd akkor felrakom több helyre őket, ha annyi idősek lesznek és kérek segítséget is majd.
Még annyi lenne, hogy a dobozt elég 2 törölközővel és rá pár újságpapírral kibélelni?
"Te mit teszel az állatokért vagy csak jössz ide osztani az észt?"
Hű, elég sok mindent. Az észosztás mellett van egy utcáról befogadott kutyám, egy utcáról befogadott macskám, egy tányérból mentett házinyulam és egy utcáról összeszedett nyulam is.
Emellett másfél éve aktívan mentek. Chipolvasóval rohangálok a kóborló kutyák után, már több, mint 100 kutyában néztem chipet, és egy csomót sikerült hazavinnem, vagy gazdit találnom neki. Tavaly a nyakamba vettem 2 kutyát és 8 macskát, akiket egy leégett háznál hagyott a "gazdájuk", én etettem, gyógyítgattam, szelídítettem őket hónapokon keresztül, míg gazdit nem találtak. Rendszeresen önkénteskedek menhelyen, meg adományozok a környező álladvédőknek, szoktam szervezni tápgyűjtést. Kóbor macskákat TNR módszerrel ivartalaníttatok. Mentettem már elütött kutyákat, törött lábú kutyát, lebénult lábú és félszemű macskát, aminek a fél arca is le volt szakadva.
Januárban fény derült városunkban lévő horror tanyára, ahol tehenek, birkák, disznók haldokoltak és egymás tetemét ették kínjukban, aminek a bejelentésében én is részt vettem, jegyzőhöz járkáltam, végül happy end lett, a túlélő állatok már jó helyen vannak. Mentettem kacsákat is utcáról. Segítettem hazajutni 4 elkóborolt lónak.
Most nemrég meg iskolában tartottam harmadmagammal állatvédelmi előadást a gyerekeknek.
Egyéb kérdés? Te mit teszel az állatokért?
#8 Lődd le magad, a kérdésre válaszolj vagy maradj csendben.
Kérdező! Pontosan nem lehet megmondani, pár napon belül biztosan fialni fog. Az emlők kb szülés előtt 48-72 órával durrannak be, de van, hogy csak a szülés után. Bújósabb, hízelgőbb lesz, helyet keres, mászkál össze-vissza, bebújik bárhova, most többet eszik(erőt gyűjt), mert szülés előtt nem nagyon fog. A nyávogással a segítségedet kéri a hely kereséshez. Rakd be a garázsba, egyrészt biztonságosnak és nyugalmasnak kell találnia a helyet, másrész hamarosan szülni fog. :)
A kérdésére válaszoltam. "Te mit teszel az állatokért?"
Nem értem a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!