Nemsokára fialni fog?
Én is az ivartalanítás híve vagyok, de ez a mamámék macskája és nincs jogom ehez...
Szóval a cicának nagy a pocakja, keveset eszik, nagyon bújós és nyalogatja ott ahol a kismacskák meg fognak születni.
Sajnos nem tudom, hogy hanyadik napban van...
Nemsokára itt az idő?
Előre is köszönöm!
És tudok neki valahogy segíteni?
Vagy elég ha csak ott vagyok vele?
Simogassam?
Csinálj neki egy fedett kuckót, amiben legyenek rongyok, törülközők. Az ellés elég gusztustalan és véres tud lenni, így pedig könnyebb feltakarítani utána, mert csak kimosod a rongyokat. Lehetőleg lakásban legyen, nyugodt helyen, ne kelljen tartania más macskáktól vagy kutyától.
A kicsikkel egyáltalán nem kell foglalkozni, azt a mama cica megoldja, de neki adj enni, inni, akár vidd oda elé, ha már megszülettek a kicsik, mert neki ilyenkor sok energiára van szüksége. Ennyi, utána megoldja magának.
Nem kezdek el papolni, tudod miről van szó
Próbálj hatni a mamádra szerintem, hogy több ellés ne legyen a macska érdekében is. :/ Nem annyira drága a műtét, ha havi 3-4 ezrével tenne félre is meglenne még a következő tüzelés előtt.Próbáld rávenni
Amúgy annyit tudsz tenni, hogy csinálsz neki több puha, meleg dobozt védett helyen.És majd ő kiválasztja melyik tetszik, melyiket találja biztonságosnak.
És figyelj oda rá, ha gond van a szülésnél akkor orvos.
Éjfélkor 4 gyönyörű kismacska látott napvilágot. Mamám átgondolta az ivartalanítást és beleegyezett.
Köszönöm a segítséget!
Szép napot!💞
Ez szuper hír!
Gratulálok a kicsikhez.
És jó döntést hozott a mamád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!