Másnál is csinált ilyet idegen kandúr?
Szóval az történt hogy volt otthon 3 pici cicánk(kb.1hónaposak) ebből már csak 2 van meg, mert egy idegen macska megölte.
Pedig fedett helyen vannak,az előterünkben.ide kéredzkedett be az anyacica mikor születtek a picik.
Úgy kellett kizavarni a másik macskát.szerintem ha nem megyünk ki időben akkor a többivel is végzett volna.
Most ezt csak azért csinálta, mert nem tőle vannak a kiscicák? Szörnyű volt.annyira sajnálom.
Az idegen kandúrnak mindegy, hogy tőle vannak-e a kismacskák, hiszen egyrészt nem emlékszik már rá, másrészt honnan tudná biztosan, hogy az ő kismacskái?
Azért ölte meg egyébként, hogy a nőstény így hamarabb legyen párzásra kész, s így ő pározhasson vele, hogy az ő génjei maradjanak fent. (Fajfenntartás.) Bár valószínűleg nem emlékezne, ha a következő alom tőle lenne, tehát ha módja van rá, valószínű, őket is megölné.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem tudom hogy került oda,még soha sem láttuk. Van kettő kandúr cicánk is ők nem bántják őket. Az egyik szokta elzavarni a többi macskát. Szerintem övé az a terület nálunk.azt védi.de most nem tudom hol lehetett.
Amugy a kandurok tudjak hogy a kolykok toluk vannak... Emiatt is parosodik a nosteny lehetoleg minnel tobb elerheto kandurral, mert igy mindegyik sajatjanak tekinti a kolykoket, es nem bantjak oket.
(Es azt tudtatok, hogy a macskaknal minden kolyok lehet mas apatol is az alomban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!