Miert jon be folyton a macska a hazba?
Mert a közhiedelemmel ellentétben társas lény és vágyik az ember társaságára. Gonolom fázik is, egyedül is van.
Azzal nem alakul ki kötődés ha kivágod a kertbe, néha elélöksz egy kis viszkászt és elvan kint dísznek. Aztán csodálkozol ha meglép és keres magának jobb helyet, ahol beengedik és foglalkoznak is vele. Igen, ilyenkor jön az a válasz, hogy órákat mókáztok a kertben szakadó esőben is és élvezi, de az esetek 99%-ában ha talál magának jobb helyet a macska, ahol toglalkoznak is vele, akkor továbbáll.
Hmmm nem ertem. Macskanak es kutyanak nalunk mindig is az udvaron volt a helye!!! Es soha nem ment el tolunk egy allat sem! Es attol,ha az udvaron van miert ne foglalkoznank vele? Nem hinnem,hogy mindenki a vilagon bent tartana a haziallatokat. Raadasul nem is szabad. Rengeteg betegseget el lehet kapni,ha mondjuk a kanapen fekszik az 5eves gyerekem elszor egy ropit vagy barmit es utana megeszi.
Szerintem elegge tulzasba van vive ez az "allatvedelem". Na mindegy a lenyeg az,hogy eddig NEM CSINALT ilyet soha,most pedig igen. Nem ertem mi valtozott. Ha az lenne amit itt mindenki ir,hogy vagyik a tarsasagunkra..akkor eddig nem vagyott? :)
En is arra gondoltam,hogy fazik,mert most hirtelen hideg lett es a bundaja se akkora mint telen.
20 eves vagyok te gyoker.
Es mielott valaki azt kerdezne,hogy 15evesen szultem😂 javitanam,hogy: gyerek*
Csak egy pelda volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!